K 770 SmartGuard

Kapmaskiner med framtidens teknik

Vi har världens största utbud av handhållna kapmaskiner och har därför också den perfekta maskinen för precis det som du vill göra. Du kan arbeta med precision, mindre ansträngning och maximal effektivitet. Urvalet inkluderar gasdrivna och elektriska maskiner. Alla maskiner är effektiva och ergonomiska och har utformats för att hjälpa dig att få jobbet gjort.

K 7000

Kraftfulla, tillförlitliga och lätta att starta

Våra kapmaskiner är robusta, tillförlitliga och kraftfulla. Du kan arbeta under de tuffaste förhållanden och maskinerna klarar olika slags väder och bränsleblandningar. Funktionen DuraStarter™ innebär enkel service och tack vare den dammavtätade startenheten och den slitstarka startlinan är den redo att börja användas precis när som helst.

K 970

Ergonomisk design med ett perfekt effekt-/viktförhållande

Husqvarna kapmaskiner är användarvänliga och ergonomiska. Effekt-/viktförhållandet och den låga vibrationsnivån innebär att du kan arbeta effektivt i många timmar i sträck utan att behöva bry dig om vibrationsövervakning.

K 4000

Kör elektriskt

Våra elektriska kapmaskiner är mångsidiga och kan användas både inomhus och utomhus. De finns i utföranden för både torr- och våtkapning. Den höga effekten, den välbalanserade kroppen och de låga vibrationsnivåerna gör kapmaskinerna både effektiva och användarvänliga.