Salesman, customer

Betaltid med Husqvarna kontot

Med Husqvarna-kontot bestämmer du själv i vilken takt du vill betala dina inköp. Du får upp till 12 månader räntefri betalningstid. När du har gjort ditt inköp får du första fakturan i mitten av därpå följande månad, så du kan i lugn och ro bestämma vilket betalningsalternativ som passar dig bäst. Om du betalar inköpen på en gång, får du 30-60 dagar ränte- och kostnadsfri betalningstid. Om du väljer att delbetala t.ex. till exempel inom 12 månader så betalar du bara administrationsavgiften 3,90 €/mån.

Det är lätt att ansöka om Husqvarna kontot! Du kan öppna kontot hos din Husqvarna återförsäljare eller på förhand genom att skicka HUSQVARNA till 18311 (0 €) eller via länken nedan. Det kostar dig inget att öppna kontot och kan genast användas. När du får räkningen väljer du om du betalar hela köpet på en gång helt kostnadsfritt eller delar upp köpet i 12, 24 eller 48 månadsrater.

Service

Kombinera hög arbetskapacitet med bra finansiering

Det finns en arbetsverklighet. Och det finns en ekonomisk verklighet. I den bästa av världar hänger de ihop. Vårt mål är att du ska ha tillgång till den utrustning du behöver och kunna finansiera den på ett sätt som är möjligt för dig. För att det ska bli verklighet ingår finansiering som en integrerad del i vår produkt- och tjänsteportfölj. Hör med din lokala återförsäljare om hur du kan finansiera ditt nästa maskinköp.