Riktiga kunder, riktiga recensioner, inget att ångra

Vi vet att kvalitet måste testas över tid. Som tur är för våra 3,5 miljoner kunder har vi över tre årtionden av erfarenhet och expertis som världsledande på robotgräsklippning. Men våra kunder har inte bara tur – de är nöjda. Läs vidare och ta reda på varför våra kunder tycker att Husqvarna Automower® är den bästa robotgräsklipparen.
Automower Aspire R4 on lawn
Liten men kraftfull
"Automower® Aspire™ R4 må vara sortimentets minsta robotgräsklippare, men den är ett riktigt kraftpaket. Den ger suverän klipprestanda, den är superenkel att använda och den är så bra på det den gör att du nästan glömmer bort den."
Automower® Aspire™ R4
Professionell, Effektiv, Vänlig
Rachael Burford, Englands rugbyspelare: "Stort tack till @ernestdoegroundcare och @mowerboy1964 för att ha installerat vår senaste pryl @husqvarnauk Robotgräsklippare!"
Automower® Aspire™ R4
Husqvarna UK: Rory Reid Automower Still
Banbrytande
Rory Reid, TV-programledare inom motorer och teknik: ”Jag har använt två av dessa ett tag nu och kan definitivt säga att de är helt fenomenala."
Automower® 450X
Get it right

Trött på produkter som aldrig håller vad de lovar?

Med så många glänsande prylar att välja bland kan det ibland vara en känslomässig berg-och-dalbana att välja rätt. När du väljer Husqvarna väljer du ett pålitligt och etablerat varumärke. Ett varumärke med lysande recensioner och teknik du kan lita på. Du väljer en robotgräsklippare som du kan lita på. När du väljer Husqvarna, väljer du det enkla livet – inget att ångra. Den där sköna känslan när det bara funkar.