Idrottsklubbar

Utrustning och hantering av sportgräs

Husqvarna är en ledande leverantör av robotgräsklippare för fotboll och cricket samt utrustning för underhåll av gräsytor. Vi erbjuder för lösningar skötsel av sportgräs för perfekta planförhållanden – samt kostnadseffektiva och hållbara sätt att sköta mark och gräsytor.
Kontakta oss
Automower football field
CEORA

Främsta anledningarna till att samarbeta med Husqvarna

Få professionella gräsytor
Innovativa klippsystem ger tätare gräs, starkare rötter och inget gräsklipp.

Få tid för mer
Vårt sortiment av autonoma gräsklippare hanterar smidigt tidskrävande uppgifter, vilket frigör mantimmar för viktigare uppgifter.

Öka avkastningen och förbättra kassaflödet
Robotgräsklippare sänker avsevärt kostnaden per kvadratmeter och förbättrar kassaflödet genom operationell leasing.

En tyst och hållbar maskinpark
Investera i robotgräsklippare som arbetar i tystnad och sänker CO2-utsläppen avsevärt när de används.

Autonom skötsel av sportgräs

Husqvarna har varit branschledande inom robotgräsklipparteknik sedan 1995. Våra professionella fotbolls- och cricketklippare erbjuder ökad tillförlitlighet och effektivitet genom att frigöra tid, leverera perfekt gräskvalitet och sänka kostnaderna. Vi har två produktlinjer, CEORA™ och Automower®, för skötsel av gräsmattor.

CEORA™ – För flera planer och större ytor

CEORA™ är en högpresterande och billig gräsklippare för fotbolls- och cricketplaner med låg bullernivå och inga direktutsläpp. Den gör att idrottsplansansvariga kan tillföra mer effektivitet och konsekvens till gräsmattans övergripande underhållsprocess. Den kan enkelt täcka flera ytor upp till 25 000 m2/dag med hjälp av virtuella gränser (EPOS-teknik).

Frekvent systematisk klippning med hög precision ger perfekt plankvalitet. Och med fjärrhantering får du full kontroll var du än befinner dig. Stöld- och skadeskydd ingår vid leasing.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti
  • 30 dagars HyperCare ingår

Automower® – för en plan eller mindre områden

Automower® är en batteridriven robotgräsklippare för idrottsplatser och ytor runt anläggningar. Den är mindre än CEORA™ och en perfekt gräsklippare för en fotbolls- eller cricketplan. Den levereras med digital fjärrkontroll och hantering.

Automower® är utrustad med ett unikt knivbladssystem och skapar de bästa spelförhållandena med en plan som tål tung användning och kräver mindre underhåll. Vid leasing ingår stöld och skadeskydd.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti

Tjänster

Upptäck ett utbud av professionella tjänster som hjälper dig att underlätta ditt sätt att använda Husqvarnas produkter för hantering av sportgräs. Få maximal drifttid, förbättrat kassaflöde och full kontroll över underhållsutrustningen för sportgräs.

Ytterligare områden och skötsel av grönytor

Vi erbjuder ett komplett utbud av professionell utrustning för att underhålla omgivningen. Och med Husqvarna Fleet Services™ kan du effektivt hantera hela din maskinpark i ett digitalt verktyg.