Ta reda på varför företag byter till Husqvarna

Företag som testar Husqvarna ser goda anledningar till att köpa Husqvarna. De finner att vi har ett brett utbud av användarvänliga produkter som är utformade för att öka produktiviteten. De får också inblick i arbetsmetoder genom Fleet Services som bidrar till ökad lönsamhet. Och de får en chans att samarbeta med Husqvarna och vårt nätverk av lokala återförsäljare som erbjuder den kunskap och de tjänster som krävs för optimal prestanda. De får de lösningar de behöver för att förbättra verksamheten.

ISS Facility Services, Storbritannien
ISS Facility Services i Lake District i norra England berättar att de har valt Husqvarna i flera år därför att våra produkter och tjänster hjälper deras personal att prestera på topp varje dag.
Gesvres Entretien, Frankrike
Landskapsarkitektföretaget Gesvres Entretien, som sköter parker och idrottsanläggningar i Carquefou i Frankrike, har haft en lyckad relation med Husqvarna i snart två år. Se vad deras team har att säga om den effekt Husqvarnas produkter och tjänster har haft både på deras dagliga arbete och den övergripande verksamheten.

Husqvarnas batteriserie

Nu har vi fått resultatet. Ta reda på vad proffsen tycker om Husqvarnas batteridrivna produkter.

Footprint Gardens, Sydney, Australien
För Scott Dooley på Footprint Gardens är det självklart att använda batteridrivna redskap. Fördelarna är lätta att förklara. ”Om du använder batteriutrustning öppnas definitivt andra dörrar, ifall du vill börja jobba tidigare eller jobba sent, eller om du arbetar nära människors hem. Några av våra kunder vet inte ens att vi har varit här. Vi kan blåsa eller använda gräsklipparna medan barnen sover.”
Weissenfels, Tyskland
Den tyska staden Weissenfels infordrade anbud när de skulle byta till en batteridriven maskinpark och granskade noggrant de olika alternativen. Alla produkter som erbjöds testades av stadens trädgårdsanläggare, och i slutändan var valet enkelt. Ta reda på varför man valde Husqvarnas produkter.
Trollhättans kyrkogårdsförvaltning
Kyrkogårdsförvaltningen i Trollhättan förvaltar 18 hektar mark, och 2013 beslöt ledningen att övergå till att använda batteridrivna produkter. Medarbetarna var inte särskilt entusiastiska, men det blev det ändring på när de väl hade fått testköra de nya batteridrivna Husqvarnas-produkterna. Maskinerna blev istället snabbt de populäraste att arbeta med.
Skoklosters slott
En batteridriven såg är ett måste när man arbetar med att restaurera och reparera gamla byggnader, säger slottstimmerman Mattias Hallgren. Hallgren och hans team fick det unika uppdraget att restaurera taket på Skoklosters slott och de vet att batteridrivna verktyg vinner i längden, inte bara i fråga om effektivitet. Verktygen möjliggör precisionssågning fri från avgaser i svårhanterade utrymmen inomhus.

Husqvarna Fleet Services

Du kan lära dig mycket genom att lyssna på din utrustning. Tack vare att varje maskin registrerar exakt hur den används och talar om när den behöver service kan du förbättra dina arbetsmetoder baserat på fakta snarare än gissningar.

Trollhättans kyrkogårdsförvaltning
När Arbetsmiljöverket begärde tekniska specifikationer gällande buller- och vibrationsnivåer ställdes Trollhättans kyrkogårdsförvaltning inför den svåra uppgiften att på manuell väg samla in information om hela flottan med motordrivna produkter. Ta reda på hur de rodde projektet i hamn med hjälp av Husqvarna Fleet Services.
Snoek Hoveniers, Nederländerna
Snoek Hoveniers utformar och sköter trädgårdar i norra Nederländerna. Ta reda på hur de förväntar sig att Husqvarna Fleet Services ska påverka deras sätt att arbeta, men även vilka maskiner de använder.

Husqvarnas professionella åkbara frontrotorklippare

professionella åkbara frontrotorklippare är utrustade med ett frontmonterat klippaggregat med låg profil. De ger dig en utmärkt överblick över arbetsområdet och precis trimning på nära håll. De ger även en oslagbar åtkomst under staket, buskar, parkbänkar etc.

Gesvres Entretien, Frankrike
Ta reda på vad trädgårdsskötarna i Gesvres Entretien i franska Carquefou tycker om fördelarna med professionella åkbara frontrotorklippare