Husqvarna 592 XP®

De nya 90 cc-motorsågarna från Husqvarna har tagits fram för att möta de tuffaste kraven, på ett så användarvänligt sätt som möjligt, för krävande trädproffs. De är konstruerade för att klara krävande arbete med uteffekt, användarcentrerad utformning och utmärkt manövrerbarhet. De är byggda för att vara slitstarka och verkligt tillförlitliga. Kort sagt är de gjorda för att ge dig en så bra arbetsdag som möjligt.

Husqvarna 592 XP® – konstruerad för en bättre sågupplevelse

Kraftfullare – klassens bästa skärförmåga

Husqvarna 592 XP® ger dig klassens bästa skärförmåga. Skärförmågan är resultatet av en kombination av den extremt kraftfulla X-Torq®-motorn och den knivskarpa C85- eller C83 X-CUT™-kedjan. Den resulterande kraften gör dig både bättre och snabbare samt ger dig en förbättrad skärupplevelse.

(Vid jämförelse med den närmaste konkurrenten i samma slagvolymsklass: STIHL MS 661 C-CM)

Effektivare – bäst i sin klass vad gäller kraft-till-vikt

Jämfört med konkurrerande modeller i samma slagvolymsklass, Stihl MS 661 C-CM och Stihl MS 661 MAGNUM, erbjuder nya 592 XP® en oslagbar kombination av låg vikt och höga uteffektnivåer, vilket gör dig mer effektiv. Sågarna har optimal balans tack vare en optimerad tyngdpunkt och det tåliga X-Tough™ Light-svärdet som ger enklare manövrering och en effektivare arbetsdag.

Tillförlitligare – hög tillförlitlighet och enkla starter

Husqvarna 592 XP® har en ny startteknik som gör motorsågen tillförlitligare och underlättar starterna. Tack vare AutoTune 3.0 är motorinställningarna alltid optimerade för maximal prestanda. Du kan fortsätta att arbeta under alla tänkbara förhållanden. Startproceduren har förenklats och endast en startprocedur krävs oavsett förhållanden och motortemperatur, vilket förbättrar tillförlitligheten ytterligare. Dessutom har motorsågen ett tåligt luftfilter med gummitätning och ett robust vevhus som klarar svärd på upp till 36 tum.

Campaign image X-Tough Light bar

Utrustade för bästa tänkbara arbetsdag

De nya 90 cc-sågarna kan utrustas med våra nya X-Tough™ Light-svärd och X-Tough™-svärd. X-Tough™ Light-svärdet är ett robust svärd med lägre vikt, vilket förbättrar manövrerbarheten avsevärt. X-Tough™-svärdet är av massivt stål, vilket ger lång livslängd, underlättar raka snitt och minimerar klämrisken. Båda sågar ger imponerande skärförmåga med en kombination av X-Tough™- eller X-Tough™ Light-svärd och en knivskarp X-CUT™-kedja med svåröverträffad förmåga att behålla skärpan.