H-team Ambassadors UK team
  1. Josephine Hedger
  2. Andy Campbell
  3. Tim Bendle
Berättelser och inspiration

Husqvarna H-team – träffa våra varumärkesambassadörer

Vi har valt ut ett antal otroligt duktiga och respekterade ambassadörer bland världens främsta professionella användare inom skog- och parkskötsel. Tillsammans utgör de vårt H-team. Och de ställer otroligt höga krav på sin utrustning.

Varje H-teammedlem har lång erfarenhet av att arbeta med våra produkter. Vi samarbetar nära med våra ambassadörer, lyssnar på deras erfarenheter och använder deras feedback för att utveckla Husqvarnas produkter ytterligare.

Alla H-teammedlemmar har omfattande yrkesbakgrund inom skog, park eller trädgård. Många av dem tävlar dessutom i VM i motorsåg eller trädklättring. De delar vår passion för naturen och för Husqvarna. Låt dig inspireras av vårt H-team.

Josephine Hedger

Profile picture H-team - Josephine Hedger

Jo Hedger är flerfaldig världsmästare i trädklättring och driver det framgångsrika arboristföretaget Arbor-Venture Tree Care tillsammans med sin partner. Företaget har tio anställda och erbjuder även arboristutbildning för cirka 300 elever om året. Jo älskar träd lika mycket som hon älskar att klättra i dem och hon har mycket gott anseende i branschen. Hon står för en stor varumärkesexponering på sitt område och samarbetar med Husqvarna i undervisningen av sina elever.

Andy Campbell

Profile picture H-team - Andy Campbell

Andy Campbell har tillbringat större delen av sitt yrkesliv i skogen. Han är ordförande i organisationen UK Loggers, som varje år skickar ett lag för att representera Storbritannien i World Logging Championships (WLC). Andy har tävlat i alla fyra European Logging Championships sedan starten 2009 och tog hem en tredjeplats i fällning 2013. Han har även flera gånger deltagit som lagledare för Storbritannien vid WCL. Andy är med i egenskap av skogsexpert, men kommer även att arbeta med kommersiell trädgårdsanläggning och markskötsel.

Tim Bendle

Profile shot H-team - Tim Bendle

Tim har arbetat 21 år som NPTC-utvärderare för City and Guilds inom skogsarbete och trädvård och 21 år som lärare vid Lantra inom skogsarbete och trädvård. Han erbjuder oberoende utbildning och anlitas av Royal Agricultural University i Cirencester, där han handleder alla aktiviteter som berör motorsåg, röjsåg, flistugg, stubbfräsning och skylift. Han har även 13 års erfarenhet som Technical Standards Verifier och på senare tid Lead Verifier inom skogsarbete och trädvård vid City and Guilds NPTC och Lantra.

Skogsbruk

Jobbet är tufft, men Husqvarnas verktyg är tuffare.

Läs mer om skogsverktyg