Anläggningar

Effektivisera underhållet av grönområden vid anläggningar och kommersiella fastigheter

Anläggningsansvariga som letar efter bättre sätt att sköta alla grönområden runt fastigheter behöver inte leta längre. Med Husqvarnas omfattande utbud av maskiner och tjänster kan underhållet effektiviseras, samtidigt som kostnaderna minskar och boende samt besökare får en bättre upplevelse.
Kontakta oss
CEORA

Tre århundraden av erfarenhet och innovation

Husqvarna är ett svenskt globalt varumärke med över 300 års erfarenhet av branschledande innovation. Vi är marknadsledande inom robotgräsklippare och ligger i framkant i övergången till mer hållbara metoder för underhåll i stadsmiljöer.
520iHE3 battery pole hedge trimmer, LB 548iV battery lawn mower

Främsta anledningarna till att samarbeta med oss

 • En bättre miljö – för alla
  Med tystgående batteriutrustning och självgående gräsklippare minimeras störningarna. Som en extra bonus förbättrar maskinernas utmärkta ergonomi användarnas arbetsdagar avsevärt.
 • Öka effektiviteten, sänk kostnaderna
  Kraft och effektivitet är inbyggt i våra produkters DNA. Våra professionella maskiner och verktyg är kompatibla att övervakas via Husqvarna Fleet Services™, vilket ger information för ökad kostnadskontroll.
 • Frigör tid för viktigare uppgifter
  Övergången till självgående klippningslösningar innebär gräsmatteskötsel dygnet runt samt att resurser kan användas till mer kvalificerade uppgifter.
 • Ett omfattande utbud av produkter och tjänster
  Oavsett behov kan vi leverera den bästa maskinen för att få jobbet gjort. Vårt produktsortiment är redo för alla utmaningar.

Robotgräsklippare

Husqvarna är världsledande inom robotgräsklippare och har tillhandahållit tillförlitliga självgående lösningar sedan 1995. De batteridrivna klipparna är tystgående, genererar inga direkta utsläpp under användning och skapar bättre gräskvalitet jämfört med konventionella rotorklippare, allt tack vare det unika klippsystemet.
CEORA

Behåll kontrollen – över gräsklippning och kostnader

För fastighetsskötare ger övergången till självgående klippningslösningar såsom Husqvarna Automower® eller Husqvarna CEORA™ många fördelar. Det innebär exempelvis att mindre tid behöver läggas på gräsklippning, så att resurser kan omfördelas till att utföra mer kvalificerade uppgifter som ger ännu bättre slutresultat samtidigt som kostnaderna sänks. Andra fördelar är:

Handhållna motorverktyg

Husqvarna erbjuder ett brett sortiment med handhållna maskiner för storskalig kommersiell landskapsplanering och gräsmatteskötsel. Våra produkter är ergonomiska, lätta att använda och intuitiva, vilket gör det enkelt att vara både produktiv och effektiv.
Battery Backpack Blower 550iBTX

Husqvarna BLi-X 36 V batterisystem

Med vår flexibla och kraftfulla batteriserie kan underhåll i stadsområden utföras med färre störningar, utsläppsregler följas och bränslekostnader sänkas.

 • Flexibelt och skalbart system
 • Hållbar och bekymmersfri drift
 • Alla batterier passar alla produkter

Åkgräsklippare

Vårt breda sortiment med klippare kombinerar hög klippkraft, mångsidighet och hållbarhet, och bidrar till att öka produktiviteten för alla typer av jobb. Sänk bränslekostnaderna och de direkta utsläppen med våra gångmanövrerade gräsklippare och vår hybridfrontrotorklippare – Husqvarna P 535HX.

Tjänster

Upptäck våra specialanpassade tjänster för grönyteskötsel vid anläggningar och kommersiella fastigheter, som sparar tid, ökar produktiviteten, förbättrar kassaflödet och ger full kontroll över maskinparken med utrustning för landskapsplanering och gräsmatteskötsel.