Trädgårdsredskap byts ut mot trädgårdsappar

Med tanke på att studenter numera utvecklar robotar med ett AI-system för att producera mat till astronauter på Mars känns inte den tekniska utvecklingen här nere på jorden lika skrämmande. Steget ut ur bekvämlighetszonen känns alltid större än det är. När du väl har tagit steget blir det väldigt tydligt hur mycket grönare gräset verkligen är på den andra sidan.

Glöm räfsor, gågräsklippare, manuella vattenspridare och smärta i kroppen under arbetets gång. Morgondagens trädgårdsarbete kommer att bli helt automatiserat och styras via appar och röstkommandon, och utformas helt efter dina önskemål.

Kombinera olika trädgårdssystem
Det kommer att bli möjligt att kombinera din passion för trädgårdsarbete med modern teknik i många år framöver. Du får en välmående trädgård utan att behöva lägga ner timmar på hårt och tröttsamt arbete. Istället kan du lägga tiden på sådant du gillar genom att kombinera olika trädgårdssystem och programmera dem efter din trädgårds behov. Varför inte kombinera ett bevattningssystem, en robotgräsklippare och den virtuella assistenten Alexa, och styra allt från en app? Eller placera en trädgårdstomte med en 360-graderskamera i trädgården?

Är du en person som önskade att dygnet innehöll 28 timmar istället för 24? Du är inte ensam. Det är därför avancerad teknik som förenklar ditt liv välkomnas med öppna armar – i våra hem och trädgårdar. Ta ett steg till den grönare sidan.

Styr trädgården via din telefon
Genom att kombinera Husqvarna Automower X-Line, Gardena Smart System och Amazon Alexa eller Google Home kan du ta hand om din trädgård via telefonen. Appen har alla smarta funktioner och inställningar för att du ska kunna få full kontroll över din trädgård.

Husqvarna Connect
Automower X-line Mobile connection