Se vad din trädgård har för sig i realtid

Tack vare ny teknik och sociala medier har vi ett konstant flöde av information i våra liv. Trenderna byts snabbt ut – från ena dagen till den andra. Se till att vara med när vi skapar magi.

Hur tar världsledaren inom robotgräsklippning sina produkter och tjänster till nästa nivå? Räcker det inte att vara världsledande inom ett område? Nej, man fortsätter att utforska, ta fram innovationer och hitta nya möjligheter för att skapa banbrytande produkter och tjänster. Vi har lanserat ett bevattningssystem som är det första i sitt slag, som kan integreras med robotgräsklippare och den välkända rösttjänsten Alexa. Vi kallar det Smart Garden.

Full kontroll
Funktionerna styrs helt via appen, och du har full kontroll på trädgården och kan se vad som händer i realtid. Smarta sensorer mäter jordfuktighet, utomhustemperatur och ljusintensitet, och bevattningssystemet vattnar därefter. Informationen visas och hanteras via appen. Dessutom får du full kontroll över din robotgräsklippare. Du kan starta, stoppa och parkera den samt ändra inställningarna var du än befinner dig. Gräsmattan kommer hela tiden att vara välklippt och frodig.

Läs mer om den smarta trädgården
En Automower från Husqvarna håller gräsmattan grön, frisk och snygg, och bevattningssystemet sköter bevattningen.