Ett sortiment som är redo för alla utmaningar

Batterisystemet Husqvarna BLi-X 36 V är ett perfekt val för alla företag. Eftersom batterierna passar alla maskiner är det lätt att skala upp maskinparken om företaget skulle växa. Maskinerna är robusta och tillförlitliga och ger gott om kraft och prestanda för de tuffaste uppgifterna. Tack vare låga ljudnivåer och vibrationsnivåer samt frånvaro av avgaser är de bra för både användaren och miljön.

525iRXT Brushcutter, Battery
Ett system för alla uppgifter
Alla batterier passar alla produkter, vilket gör BLi-X till ett verkligt mångsidigt system. Maskinerna har utvecklats för att täcka alla behov och klara alla typer av uppgifter. Du har möjlighet att enkelt övervaka alla maskiner via den intuitiva digitala plattformen för maskinparkshantering.
BLi-X Battery System PRO, Integrated battery
Ökad flexibilitet
Batteridriven utrustning för alla behov med de prestanda som krävs för den aktuella uppgiften. Välj mellan olika laddningslösningar och välj det bästa sättet att bära batteriet – i maskinen, på bältet eller på ryggen.
Se video
Battery Chainsaw 540i XP rear handle thinning forest
Problemfri drift
Sladdlöst är lika med inget krångel. BLi-X-systemets maskiner är utformade för att vara enkla att använda, intuitiva och robusta så att de klarar många timmars krävande användning. Dessutom ger den ergonomiska designen optimerad balans under långa arbetspass.

Fler fördelar med BLi-X

Från grönområden på marken till trädtopparna

Flexible Husqvarna BLi-X Battery System

Hur mycket kan du spara genom att byta till batteridrivet?

Att byta strömkälla, från bensin till batteri, kan ha en positiv inverkan på ditt resultat. Om du jämför kostnaden för bensin med kostnaden för att ladda batteriutrustning kommer du snabbt att tjäna in kostnaden för att investera i batteriutrustning. Nedan ser du ett exempel med ett team bestående av tre personer som arbetar under två år med typisk, jämförbar utrustning.* Skillnaderna är lätta att uppskatta, liksom de potentiella besparingarna för hela verksamheten.

*Jämförelserna är baserade på daglig och normal, professionell användning, med säsonger som sträcker sig från 50 till 150 dagar. Bränslekostnaderna är baserade på alkylatbensin (2,3 €/l) eller elektricitet (0,10 €/kWh). Övriga kostnader, såsom service och reparationer, ingår inte.

Battery Chainsaw 540i XP rear handle thinning forest

Hur länge räcker batteriet?

Drifttiden för ett fulladdat batteri beror på batteriets kapacitet, typen av maskin och det arbete som utförs. Guiden visar körtid för olika arbetssituationer och batteriladdtider.

Husqvarnas BLi-X 36 V-batteriprodukter

Oavsett vilka behov du har kan vi erbjuda en ändamålsenlig batteridriven maskin som klarar utmaningen. De kraftfulla elmotorerna ger imponerande effekt med fullt moment från noll varv/min. Dessutom gör den robusta konstruktionen och den aktiva kylningen att du kan arbeta utan avbrott i alla väder.

Delar och tillbehör till batterisystemet Husqvarna BLi-X 36 V

Vi har allt för dina behov och krav, från ett brett utbud av laddningslösningar, via användarvänliga bälten och ryggsäckar, till batterilådor för säker och enkel transport.

Tjänster

De robusta, kraftfulla batteridrivna maskinerna och de hållbara batterierna kompletteras av vårt utbud av tjänster. Från Husqvarna Fleet Services™, det intelligenta hanteringssystemet för maskinparker, till fördelaktiga servicelösningar – vi hjälper dig att hålla igång verksamheten och öka produktiviteten.