1/10
Batteridrivna och elektriska häcksaxar

Husqvarna Aspire™ H50 - utan batteri och laddare

 
 
 
 
50 cm
Knivlängd
3,1 kg
Vikt utan batteri
Husqvarna Aspire™ H50 - utan batteri och laddare - 970 62 03‑02

Not included

  • Batterimodell
  • Batteriladdare
 
 
 
 
 
 

Effektiv batterihäcksax med smart grenfångare och förvaringskrok

Forma enkelt häckar och buskar med den lätta 18V batterihäcksaxen. Designad för små utrymmen som gör förvaringen enkel tack vare den medföljande förvaringskroken. Dubbelverkande 50 cm långt svärd och kraftfull motor klarar grenar upp till 23 mm. Utrustad med en smart grenfångare för att samla upp häckklippet under trimning och som minskar städningsarbetet. Ergonomiskt mjukt handtag och förbättrad säkerhet med automatisk avstängning när den lämnas obevakad.

Husqvarna Aspire™ batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire™ förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans.

Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.