Chainsaw 572 XP Accessories

Bolji alati. Veća produktivnost.

U šumarstvu, uspeh se meri produktivnošću. Dobar dan znači da je vaša oprema izdržala iste zahtevne uslove kao i vi. A to zahteva ne samo vrhunske performanse, nego i vrhunske bezbednosne funkcije, pouzdanost svetske klase i trajan komfor i pri ekstremnom korišćenju. Uz nasleđe od 325 godina testiranja i usavršavanja, današnje Husqvarna alatke i zaštitna oprema su osmišljene da vam pomognu da radite pametnije, a ne napornije.

H-team Ambassadors UK team

Upoznajte Husqvarna H-tim – učite od najboljih!

Ambasadori H-tima su vešti pojedinci sa profesionalnim zaleđem u oblasti parkova, šuma i dvorišta, koji dele našu posvećenost i strast za prirodu. Imaju dugogodišnje iskustvo sa našim proizvodima, a mnogi se i takmiče u svetskim šampionatima u radu lančanom testerom ili penjanju uz drvo. Otkrijte više o članovima iz vaše zemlje.

Chainsaw 560 XP

Riznica znanja nadohvat ruke

Dobar šumarski stručnjak ne prestaje da uči. Skupljali smo iskustvo, preporuke i savete o šumarstvu tokom više od 50 godina učešća u šumarskoj struci. Iskoristite naše znanje da prekalite i usavršite sopstveno partnerstvo sa prirodom.

H-team ambassadors AUS team Kiah Martin

Na vrhu struke

Sećate li se kako ste se kao dete penjali na drveće? Neki nastave da to rade i postanu arboristi. A neki od njih postanu najbolji na svetu. Jedna od tih superprofesionalaca je i Kija Martin, svetska šampionka arborizma iz Melburna. Ovo je njena priča.

Husqvarna alati za šumarstvo – pročitajte više o našoj paleti

Svaka lančana testera kopanije Husqvarna je pravljena sa samo jednim ciljem: povećanje vaše produktivnosti. Naš izuzetan dizajn fokusiran na korisnika znači da možete da uradite više posla uz manji napor.

Efikasna rešenja kao što su AutoTune™ i Air Injection omogućuju da provedete više vremena režući, uz manje zastoja.

Saznajte više o motornim testerama

Uhvatite se u koštac sa svakim terenom koji treba da pokorite uz šumarske testere za raščišćavanje kompanije Husqvarna. Naše komercijalne testere za raščišćavanje lako uklanjaju manja stabla, grmove i žbunje, profesionalnom snagom i radnim karakteristikama.

Saznajte više o šumskim čistačima

Lanci kompanije Husqvarna su precizno podešavani istraživanjem, testiranjem i saradnjom sa profesionalcima iz branše. Svako ko koristi Husqvarna lančanu testeru na kojoj je Husqvarna lanac može da očekuje maksimalnu efikasnost i veliku produktivnost.

Saznajte više o lancima

Originalni mačevi kompanije Husqvarna su napravljeni da se savršeno uklapaju u Husqvarna lančane testere, i izdržali su test vremena. Uz originalne mačeve lančanih testera kompanije Husqvarna, uživaćete u optimalnoj efikasnosti i bezbednosti i produžićete vek vaše Husqvarna lančane testere.

Saznajte više o mačevima

Asortiman goriva, maziva i opreme za punjenje kopanije Husqvarna je prošao kroz razvoj, testiranje i kontrolu kvaliteta Husqvarna inženjera da bi se obezbedile optimalne performanse motora. Imamo širok izbor, da bismo udovoljili vašim potrebama.

Saznajte više

Mašina je dobra samo koliko i delovi od kojih je sastavljena. Optimalna efikasnost i duži vek Husqvarna mašina i opreme garantuje se samo korišćenjem originalnih Husqvarna rezervnih delova.

Saznajte više o opremi za lančane testere

Husqvarna zaštitna odeća je inspirisana atletskom garderobom, pa je po prirodni agilna i puna funkcija za pospešivanje udobnosti i performansi bez ugrožavanja bezbednosti.

Saznajte više o ličnoj zaštitnoj opremi

Alatke za šumarstvo i seču stabala su najbolji partneri u nuždi. Naš izbor sekira za obaranje i klinova, maljeva za rascepljivanje, sekirica i kuka za drvo obezbeđuje da posao obavljate bezbedno i s pouzdanjem.

Saznajte više o alatima za šumarstvo i sekirama

Postanite virtuelni okresivač

Dobro došli u Limberjack – zabačenu virtuelnu lokaciju za obuku u kojoj možete da radite na ostvarenju sna o kvalifikovanju za svetsko prvenstvo drvoseča i osvajanju zvanja najvećeg drvoseče današnjice.

Service Workshop

Servis kompanije Husqvarna

Proizvode kompanije Husqvarna prodaju kod ovlašćeni prodavci, o kojih su mnogi profesionalno radili u šumarstvu. Husqvarna prodavcima je zadovoljstvo korisnika na prvom mestu, što postižu stručnim savetima, profesionalnom podrškom i proaktivnim održavanjem tokom celog životnog veka proizvoda.

Chainsaw service
Originalni servis
Husqvarna malo drugačije definiše „proizvod“. Proizvodom ne smatramo samo motornu alatku, nego i ceo doživljaj tokom njenog radnog veka. To znači da možete da se uzdate u to da će vam ovlašćeni Husqvarna prodavac dati dobar savet o ukupnim radnim troškovima mašine pre nego što je kupite, i obezbediti prvoklasan servis kad je kupite.
Saznajte više o originalnom servisu
Shop
Servisi
Prodavce kompanije Husqvarna možete da nađete na preko 25.000 lokacija širom sveta. Lokalni prodavac kompanije Husqvarna je spreman da vam pomogne sa komercijalnim proizvodima za travnjak i dvorište koji odgovaraju vašim potrebama, radnom mestu i radnom okruženju.
Saznajte više o servisima
Service Photos
Originalni rezervni delovi
Razvoj naših proizvoda uvek počinje sa fokusom na korisnika, da bi vam rad bio lakši i efikasniji. Zato svaki deo Husqvarna mašine prolazi kroz rigorozno testiranje radi obezbeđivanja optimalne interakcije sa drugim komponentama. Kao rezultat, originalni Husqvarna delovi ne samo da traju duže od generičkih, nego su i bezbedniji, pouzdaniji i dugoročno manje opterećuju mašinu.
Saznajte više o originalnim rezervnim delovima