Service Photos

Kako kupiti rezervne delove

Proizvodi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna, kojima je zadovoljstvo korisnika na prvom mestu, što postižu stručnim savetima, profesionalnom podrškom i proaktivnim održavanjem tokom celog životnog veka proizvoda.

Optimalna efikasnost i duži vek vaše mašine kompanije Husqvarna garantuje se samo korišćenjem originalnih rezervnih delova kompanije Husqvarna. Lokalni prodavac kompanije Husqvarna je spreman da vam pomogne u nalaženju pravog dela za vašu alatku.

Ako ste prodavac, posetite naš sajt za podršku prodavcima.

Service Photos

Izvucite maksimum iz svog proizvoda kompanije Husqvarna

Razvoj naših proizvoda uvek počinje sa fokusom na korisnika, da bi vam rad bio lakši i efikasniji. Zato svaki deo mašine kompanije Husqvarna prolazi kroz rigorozno testiranje radi obezbeđivanja optimalne interakcije sa drugim komponentama. Kao rezultat, originalni delovi kompanije Husqvarna ne samo da traju duže od generičkih, nego su i bezbedniji, pouzdaniji i dugoročno manje opterećuju mašinu.

Korišćenjem originalnih rezervnih delova kompanije Husqvarna i praćenjem preporučenih servisnih intervala produžićete radni vek mašine i uživati u bezbednom i pouzdanom doživljaju čitavog njenog veka.

522HDR60X, 522HDR75X, 522HD60X, 522HSR75X, 522HS75X, 522HDR75S, 522HDR60S, 522HD60S, 522HS75S
Namenska konstrukcija
Originalni delovi kompanije Husqvarna su namenski dizajnirani i prilagođeni za svaku od mašina kompanije Husqvarna za koju su namenjeni. To znači maksimalni kvalitet, pouzdane radne karakteristike i garantovano precizno uklapanje dela. Rezultat je manje vremena provedenog na podešavanja pri zameni delova, bolje radne karakteristike tokom veka mašine i veća vrednost pri daljoj prodaji kad dođe vreme da je preprodate.
Magnesium crankcase
Stalni razvoj
Neprekidno radimo na razvijanju i poboljšanju potrošnih delova. Poboljšanja uvedena u proizvodnju mašina kompanije Husqvarna se odmah prenose u proizvodnju delova. Da bi se obezbedilo ujednačeno visok kvalitet proizvodnje, na svim originalnim delovima se stalno izvode testovi.
700HD 60EL
Dugovečan
Precizna konstrukcija i visok kvalitet materijala korišćenog za izradu originalnih delova kompanije Husqvarna su ključni za izdržljivost proizvoda kompanije Husqvarna. Dokaz je u rezultatu: mašine koje optimalno rade i pokažu se ekonomičnim tokom eksploatacije.

Originalni Husqvarna rezervni delovi

Da biste uživali u najboljim mogućim radnim karakteristikama, preporučujemo da koristite samo originalne zamenske delove kompanije Husqvarna. Radi popravke ili održavanja opreme kompanije Husqvarna je najbolje obratiti se lokalnom prodavcu.

Rezervni delovi kompanije Husqvarna su isti kao delovi u vašoj mašini i osmišljeni su za optimalnu interakciju sa drugim komponentama kompanije Husqvarna. Iz te interakcije proističu pouzdanost i performanse koje idu uz pravi premijum brend. Uz odgovarajuće servisiranje, korišćenje originalnih delova je siguran način da produžite vek mašine i da uživate u bezbednosti i pouzdanim performansama tokom celog radnog veka.

Ulja kompanije Husqvarna su optimizovana za motore kompanije Husqvarna, a za vaše potrebe je dostupan širok asortiman ulja.

Koristimo mešavinu sintetičkih iz fino rafiniranih mineralnih ulja koja, kombinovana sa namenski razvijeni aditivima, nude savršeno podmazivanje, zadržavanje na površini i zaštitu i kao rezultat daju čistije motore.

Dvotaktna ulja kompanije Husqvarna koja ispunjavaju naše stroge kriterijume nose oznaku VEF – verifikovana formula za motore.

Uvek se obratite prodavcu i pročitajte uputstva za rukovaoca da biste imali tačne informacije.

Rezervni delovi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna

Za dugotrajniju mašinu omogućite motoru da diše kroz originalne filtere za vazduh kompanije Husqvarna. Naši filteri pružaju vrhunsku zaštitu i sprečavaju da prašina i druge čestice uđu u motor. Originalni filteri za vazduh kompanije Husqvarna su precizno izrađeni za date motore, da bi im isporučivali tačnu količinu prečišćenog vazduha.

Brz pregled pogodnosti:

 • Precizno pravljeni za svaki Husqvarna i OEM motor.
 • Optimalna filtracija prašine i apsorpcija do 99%.
 • Štiti radne karakteristike i dugovečnost motora.
 • Osmišljeni za optimalne performanse motora.
 • Velik protok vazduha sa odličnom filtracijom.
 • Konstruisani u Švedskoj.
 • Usaglašenost sa relevantnim zakonima i propisima, npr. o zaštiti životne sredine, o uslovima rada i dr.
 • Radimo na stalnom poboljšanju efikasnosti i preciznosti.

Različite vrste filtera za vazduh su dostupne za različita radna okruženja, pa uvek pitajte prodavca kompanije Husqvarna za savet o odgovarajućem zamenskom filteru za vaš motor.

Za neke modele motora (npr. Briggs and Stratton i Kawasaki) i za nalaženje delova za motor potrebne su informacije o modelu, tipu i kôdu motora. Uvek se obratite prodavcu i pročitajte uputstva za rukovaoca da biste imali tačne informacije.

Rezervni delovi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna.

Za duži vek motora preporučujemo originalne filtere za gorivo kompanije Husqvarna. Izvanredna efikasnost filtera za gorivo kompanije Husqvarna štiti motor od oštećenja i održava čist sistem za gorivo tako što izdvaja strane čestice pre nego što dođu do karburatora. Ako se filter zapuši, ometaće tok goriva do karburatora i treba ga zameniti. Da biste izbegli vanredne situacije, zamenite filter za gorivo svake sezone.

Brz pregled pogodnosti:

 • Veliki kapacitet filtriranja.
 • Zaštita od oštećenja i habanja motora.
 • Mala potrošnja goriva.
 • Ojačanje sintetičkim vlaknima za dug radni vek.
 • Precizno naleganje za laku ugradnju.
 • Ekološki prihvatljiva konstrukcija.

Različite vrste filtera za gorivo su dostupne zavisno od mašine, pa uvek pitajte prodavca kompanije Husqvarna za savet o odgovarajućem zamenskom filteru za vaš motor.

Za neke modele motora (npr. Briggs and Stratton i Kawasaki) i za nalaženje delova za motor potrebne su informacije o modelu, tipu i kôdu motora. Uvek porazgovarajte sa prodavcem i pročitajte priručnik za rukovaoca da biste imali tačne informacije. Rezervne delove kompanije Husqvarna prodaju samo ovlašćeni prodavci kompanije Husqvarna

Originalni remenovi kompanije Husqvarna napravljeni su od posebno obrađenih aramidnih vlakana. Mogu da trpe i najteža opterećenja – do 1000 kg zatezanja – naši remenovi su otporni na istezanje tokom vremena, što znači da imate dobro podešen pogon i manje habanje remena.

Originalni remenovi kompanije Husqvarna sadrže jak materijal da se ne bi istezali i uvrtali, i omogućava bestrzajno aktiviranje noževa i ujednačen prenos snage na platformu za košenje. Dizajn i izrada kompanije Husqvarna prilagođeni nameni i strogi standardi testiranja omogućili su da naši remenovi budu napravljeni za savršeno naleganje, koje sprečava proklizavanje i neujednačenu brzinu noževa.

Naši remenovi se testiraju na mašinama za koje su namenjeni, i u realnim radnim uslovima pri kojima će se koristiti, tako da nema načina da remen ne pristaje mašini drugačije nego savršeno. Takođe, naši dobavljači 100% vizuelno pregledaju remen da bi videli ima li površinskih nepravilnosti ili drugih pokazatelja problema pri izradi, tako da ćete sigurno dobiti kvalitetan i trajan remen.

Potpuno smo usaglašeni sa najnovijim propisima o zaštiti životne sredine, koristimo samo materijale koji nisu navedeni na listi SVHC (ReaCH), a naši proizvodni procesi se stalno poboljšavaju u pravcu smanjenja potrošnje energije i emisija i povećanja održivosti. Brz pregled pogodnosti:

 • Veliki prenos snage.
 • Izuzetna otpornost na abraziju.
 • Rad bez održavanja.
 • Velika snaga materijala.
 • Tih rad.
 • Velika savitljivost – nije osetljiv na remenice malog prečnika.
 • Otporan na vibracije.
 • Veoma konstantan rad kvačila, za gladak rad.

Preporučujemo da koristite originalne noževe kompanije Husqvarna. Naši premijum noževi su pravljeni od kaljenog čelika i odgovaraju kosačicama sa sedištem i kosačicama kojima upravlja rukovalac koji se kreće iza mašine.

Korišćenje običnog noža u mašini kompanije Husqvarna može da dovede do loma i neočekivanog habanja, zbog pogrešnog ugla i visine sečiva. Takođe, trava će biti izmrcvarena i nezdrava. Za prelep i zdrav travnjak uvek zamenite nož identičnim zamenskim nožem, ili nožem koji je preporučen u uputstvu za rukovaoca. Ako niste sigurni da li vam treba nov nož, odnesite nož koji trenutno koristite najbližem ovlašćenom prodavcu kompanije Husqvarna i uporedite ga sa novim.

 • Noževe dizajnira i proizvodi kopanija Husqvarna, u vrhunskoj fabrici, garantujući proizvod bezbedan za korišćenje.
 • Noževi kompanije Husqvarna su kaljeni do središta.
 • Noževi kompanije Husqvarna su osmišljeni da odgovaraju reznim platformama određenih modela, čime se garantuju optimalne radne karakteristike košenja, visina i prikupljanje pokošene trave.
 • Noževi kompanije Husqvarna su osmišljeni da poštuju ograničenja nivoa buke koje propisuju brojni zakoni.

Uvek se obratite prodavcu i pročitajte uputstva za rukovaoca da biste imali tačne informacije. Rezervni delovi kompanije Husqvarna se prodaju samo kod ovlašćenih prodavaca kompanije Husqvarna.