Battery trimmer 115iL

Snažni, laki za upotrebu – za sve potrebe

Serija akumulatora kompanije Husqvarna se sastoji od širokog asortimana proizvoda za sve baštenske poslove. Imaju intuitivne tastature, za lako korišćenje u svim prilikama. Kad koristite naše akumulatorske mašine, cenićete ne samo izuzetno male vibracije, odsustvo direktnih emisija izduvnih gasova i minimalnu potrebu za održavanjem, već i prijatnost rada sa skoro nečujnim motorima. Nivo buke je do 13 dB(A) niži u odnosu na mašine sa benzinskim motorima.

Battery Bli20

Akumulatorska rešenja kompanije Husqvarna

Izuzetno efikasan i inteligentno konstruisan akumulatorski sistem kompanije Husqvarna od 36 V napaja brojne alate optimizovane za zadatke u kojima je glavni fokus korisnik. Naši izdržljivi akumulatori se brzo pune, a prilagodljivi sistem omogućava da se lako prebacujete sa alata na alat, uvek isporučujući snagu potrebnu da obavite posao.

Husqvarna Connect

Digitalna rešenja za upravljanje

Neka Husqvarna Connect postane jedna od vaših baštenskih alata. Ova mobilna aplikacija, u kombinaciji sa našim akumulatorskim proizvodima, daje vam trenutni pristup svemu što vam je potrebno da opametite posao. Od digitalnih priručnika i vodiča do pokazatelja vremena rada, statusa punjenja i obaveštenja u realnom vremenu do raznih korisnih sitnica.

136LiHD45 / 115iHD45
PRAKTIČNI – proizvodi iz serije 100i/200i
Za povremenu upotrebu i lakše poslove u urbanim dvorištima. Za brze i lake poslove te maksimalnu praktičnost preporučujemo Husqvarna Convenient akumulatorske proizvode. Ovi proizvodi prilagođeni korisnicima su optimizovani za jednostavno baratanje, ali bez kompromisa po pitanju učinka i radnih karakteristika.
Battery combitrimmer 325iLK
NAPREDNI – proizvodi iz serije 300i
Za čestu upotrebu u većim dvorištima i prostorima. Za napredne zadatke, košenje većih dvorišta i orezivanje jačih grančica preporučujemo Husqvarna Advanced akumulatorske proizvode. Opremljena je tehničkim rešenjima i pogodnostima usmerenim na pojednostavljivanje svih poslova.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
PROFESIONALNI – proizvodi iz serije 500i
Snaga i radne karakteristike za celodnevnu, zahtevnu, profesionalnu upotrebu. Najusavršeniji akumulatorski proizvodi iz asortimana akumulatorskih proizvoda kompanije Husqvarna, razvijeni su imajući u vidu dug i težak radni dan. Proizvodi su robusni i izdržljivi, za tešku, profesionalnu upotrebu, sa snagom koja je ista – ili veća – od snage benzinmotornih ekvivalenata.