Zaštitna odjeća za svaki nivo performansi

Svaki posao ima svoje prohtjeve, a dobra zaštitna oprema mora da pouzdano štiti bez obzira na uslove. Naš asortiman zaštitne odjeće je uzeo sve vrste rada u obzir. Pošto uvijek koristi inovacije u dizajnu i kvalitetne materijale, obezbediće vam nivo zaštite i udobnosti potreban da obavite posao.

Well ventilated

Nova zaštitna odjeća kompanije Husqvarna

Od ranih 1950-ih, kad je prvi drvosječa zamijenio kapu šlemom, svrha zaštitne opreme bila je da spriječi povrede. Saznajte zašto novi asortiman zaštitne odjeće kompanije Husqvarna prestavlja sledeći korak u bezbjednosti, udobnosti i produktivnosti.

Pocket on leg

Materijali izabrani za vašu arenu

Za korisnika, udobnost se u velikoj mjeri svodi na osjećaj. Naš posao je da saznamo kako nastaje taj osjećaj, kako može da se poboljša i kakav tip udobnosti je potreban u kom slučaju. Materijale koji se koriste u zaštitnoj odjeći kompanije Husqvarna biramo ručno i detaljno testiramo u laboratoriji i u šumi, da bismo bili sigurni da su po mjeri.

Hook and Loop Adjustment

Nađite svoju veličinu

Zavisno od modela koji kupite, garderoba će vam različito pristajati. Kolekcije Classic i Functional imaju običan kroj, Technical ima tesan kroj a Technical Extreme prianjajući kroj. Uporedite tjelesne mjere sa vodičem ispod da biste našli odgovarajuću veličinu. Preporučujemo da uvijek isprobate garderobu da biste vidjeli šta vam najbolje pristaje.

Chainsaw 560 XP and Technical extreme

Čitava garderoba je bezbjedna garderoba.

Pored pranja i čišćenja zaštitne opreme, uvijek treba da provjeravate i ima li veoma pohabanih mjesta, oštećenja i razderotina u tkanini. Zaštitne funkcije mogu da se znatno smanje ako se popravke ne obave pravilno. Koristite vodič za popravke kao referencu i uvijek se obratite prodavcu ako ste u nedoumici.

Technical Extreme Forest jacket - Next Web Crop
Technical Extreme
Elegancija, kroj i karakteristike na najvišem nivou. Ova garderoba je spremna za sve poslove, u svim uslovima, uz izuzetan komfor, pokretljivost, trajnost i savršenu toplotnu kontrolu. Dobro su ventilisane i podešene da savršeno pristaju i odlikuju ih kuke na čizmama kojima se vaše pantalone drže na mjestu. Lako pristupačni džepovi su savršeni za držanje mobilnog telefona. Sa tregerima.
Technical Forest Jacket - Next Web Crop
Technical
Optimizovano spram zadatka, pripijajuće, namjenski izrađeno za profesionalne, cjelodnevne šumske radove. Velika pokretljivost, otpornost i pametno provjetravanje olakšavaju duge radne sate. Odjeća je prilagođena za savršeno prianjanje – sa ojačanim dijelom na koljenima, istezanjem za udobnost i izvanrednim provjetravanjem. Ojačana tamo gdje je potrebno i sa lako pristupačnim džepovima.
Functional Forest jacket - Next Web Crop
Funkcionalna
Pametna i izdržljiva, za povremen rad u šumi. Običan kroj, funkcije provjetravanja i lakoća korišćenja omogućuju korisniku da se slobodno kreće i fokusira na posao. Odjeća je ojačana radi postizanja izdržljivosti tokom korišćenja u surovim uslovima. Prilagođena za savršeno pristajanje i sa dobrim provjetravanjem da vam bude udobno.
Classic Forest jacket - Next Web Crop
Classic
Pouzdana, priuštiva i veoma prikladna za korisnike lančanih testera. Visok stepen zaštite donosi samopouzdanje pri radu. Karakteristika je potpuna pokrivenost zaštitom od lanca testere i ojačanim dijelom za trajnost. Sa provjetravanjem za vašu udobnost i uključujući džepove sa patent zatvaračima za lak pristup vašim ličnim stvarima.

Bezbjedna i udobna

 Unaprijed istegnuta, za savršeno prianjanje u svim radnim položajima.

* Samo na modelu Technical Extreme

Odijelo ima čičak-trake na ručnom i skočnom zglobu i elastične poteznice na struku i pri dnu jakne, tako da možete da ga savršeno podesite spram svoje građe.

Zakačite kuku za obuću sa unutrašnje strane poruba na pertle i tako fiksirajte nogavice.

Otvori na obramici i donjem dijelu leđa za dobru ventilaciju. Patent-zatvarači na pazuhu i sa zadnje strane nogavica omogućuju da podesite protok vazduha po želji.