Lančane testere za održavanje drveća

Kategorije proizvoda
Filteri

Želite da kupite lančanu testeru za brigu o drveću, posebno namenjenu arboristi ili urbanom šumarstvu? Pogledajte naš asortiman lančanih testera za negu drveća sa gornjom drškom, na benzin ili sa električnom baterijom, sa lancima X-Precision™ i X-CUT™ kako biste još više povećali kapacitet rezanja.

2 products
Prikažite 2 od 2

Koju lančanu testeru za negu drveća kupiti?

Lančana testere za brigu o drveću kompanije Husqvarna odličan je izbor za napredne radove oko drveća. Ova kompaktna profesionalna lančana testera za brigu o drveću idealna je za penjanje na drvo, orezivanje ili obaranje iz delova. Pronaći ćete je od 25 kubnih centimetara, bilo na benzin bilo na električnu bateriju. Lančana testera je savršena da je puno radno vreme koristi arborista.

Kompanija Husqvarna nudi čitav ekosistem potrepština za arboristu, opremu za urbano šumarstvo i opremu za penjanje za profesionalnu negu drveća. Naši proizvodi su razvijeni za profesionalce i zajedno s zajednicom profesionalaca koji brinu o drveću kako bi se ispunile potrebe svakog arboriste. Pogledajte naš kompletan asortiman lančanih testera , kao i profesionalne lančane testere.