Husqvarna motorna testera za svaki izazov

Za profesionalne radove u šumarstvu neophodna je pouzdana i izdržljiva oprema. Sa druge strane, radovi u vašem domu možda ne zahtijevaju testeru velike snage, ali se oslanjaju na lako upravljanje. Vlasnici gazdinstava i poljoprivrednici najviše koristi imaju od višenamjenskih modela.

Asortiman Husqvarna motornih testera nudi idealnu kombinaciju upravljivosti, izdržljivosti i kapaciteta sječenja – napravljenih za sve zadatke, kako bi poslovi i izazovi u prirodi postali mnogo lakši.
Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Husqvarna je sinonim za dobro obavljen posao

Znamo da je svaki zadatak i izazov. U krošnjama, usred šume ili u dvorištu. Zato smo odlučili da dijelimo znanje, savjetima i trikovima, inspirativnim člancima, onom šta smo saznali, na lakši i teži način. Šta da koristite i kada da koristite. Kako da koristite. Sve za šumu i baštu, na jednom mjestu.

EDC with Cutting Equipment

Činimo vašu Husqvarna testeru još boljom

Dizajnirano od strane kompanije Husqvarna, za vašu Husqvarna testeru - Husqvarna X-CUT™ lanci i X-Force™ vodilice predstavljaju dva načina da motorne testere dobiju još veću efikasnost sječenja. Takođe nudimo i veliki broj namjenski pravljenih ulja, maziva i opreme – sve to osmišljeno je za lakši rad.

Landowner felling tree 445

Nađite pravu testeru za vaš dom

Od malih i brzih rezova do sječenja drva za ogrijev, obaranja stabala i orezivanja. Znamo šta je potrebno da bi se obavili svi ovi zadaci, bez obzira na veličinu imanja ili posla. Imamo pouzdane i višenamjenske motorne testere, pogodne za svakodnevnu i povremenu upotrebu.

Husqvarna motorne testere – čitav svijet pogodnosti

Husqvarna motorne testere su dizajnirane po mjeri korisnika. To znači jak fokus na upravljivost i ergonomiju. Male žiroskopske sile i odličan odnos težine znače i manje naprezanja i lakše rukovanje.

Sve Husqvarna motorne testere su dizajnirane i razvijene u skladu sa tri glavna fokusa: kapacitet sječenja, upravljivost, trajnost. Rezultat su proizvodi impresivne brzine lanca i odnosa snage i težine, lagani i jednostavni za rukovanje. Svi su izrađeni od izdržljivih i dugotrajnih materijala. Husqvarna uređaji su proizvedeni da traju i dizajnirani da budu vaš partner na svakom zadatku.

Husqvarna X-Torq® motori su veoma efikasni i ne prave kompromise kad je riječ o snazi i obrtnom momentu. U svakom radnom ciklusu, cilindar se ispira čistim vazduhom prije nego što u njega uđe smješa vazduha i goriva, da bi se spriječilo miješanje nesagorelog goriva sa izduvnim gasovima. Time se smanjuju štetne emisije izduvnih gasova i štedi gorivo, u poređenju sa ranijim modelima, koji nisu koristili X-Torq®.

Air Injection™ je opcija koja efikasno prečišćava vazduh prije nego što dospije do motora. Zahvaljujući dejstvu centrifugalne sile, uklanjaju se nečistoće i druge čestice, tako da se filter ne zapušava, a motoru se omogućava da radi mnogo duže bez potrebe da se filter čisti. Motor se tako štiti od nepotrebnog habanja i znano mu se produžava vijek trajanja.

AutoTune™ je tehnologija koja neprekidno i precizno podešava odnos mješavine vazduha i goriva. Nema gubljenja vremena na ručno podešavanje karburatora, uređaj se automatski prilagođava radnim uslovima. U toku rada se automatski vrši prilagođavanje rada uređaja gorivima različitog kvaliteta, nadmorskoj visini, vlažnosti vazduha i temperaturi okoline. Motor će raditi savršeno – i više nikada nećete morati ručno da podešavate karburator.