Benzinske lančane testere

Kategorije proizvoda
Filteri

Lančane testere na benzin za kućnu i profesionalnu upotrebu. Istražite i uporedite naše lančane testere na benzin sa malom potrošnjom goriva. Pronađite onu koja je savršena za posao koji treba da obavite bez obzira na to da li ste profesionalac ili sređujete oko svoje kuće.

20 products
Prikažite 12 od 20

Koju lančanu testeru na benzin da kupim?

Lančana testera na benzin je odličan izbor ako dugo radite u šumi. Lančane testere na benzin kompanije Husqvarna najbolji su izbor kada želite da posao završite brzo i lako. Bilo da obarate drveće, režete drva za ogrev bilo da raskrčujete neku površinu imamo lančane testere za profesionalnu ili kućnu upotrebu da zadovolje vaše potrebe.

Naše izdržljive i snažne lančane testere na benzin opremljene su efikasnim sistemom sa smanjivanje vibracija, LowVib, kako bi ste radili udobnije i efikasnije. Lančane testere na benzin imaju i sistem za prečišćavanje vazduha koji smanjuje habanje i povećava vreme rada za efikasniji rad u smenama. Naš široki asortiman lančanih testera obuhvata i baterijske i električne lančane testere , kao i lančane testere za arboriste.