Campaign image - Jo resting up in a tree taking down big parts of the tree

Budite najbolji

Posebno osmišljene za obučene arboriste, Husqvarna motorne testere za orezivanje drveća su savršen izbor kada radite na drveću ili iznad zemlje. Poznata po tome što ima jednu od najboljih ponuda za arboriste, Husqvarna nudi motorne testere za razna izazovna okruženja.

*Korisnici testera za orezivanje drveća moraju da prilože odgovarajući sertifikat o stručnoj osposobljenosti prije kupovine arborističke motorne testere.

Chainsaw T540XP, T540 XP

Veća produktivnost, manji troškovi rada

Husqvarna benzinske motorne testere za arboriste koriste inovativnu tehnologiju motora za povećanje produktivnosti. Uz AutoTune™, automatski sistem za upravljanje radom motora, naše motorne testere za arboriste automatski kompenzuju činioce kao što su stanje filtera za vazduh, mešavine goriva, nadmorske visine i atmosferskih uslova da bi obezbedi optimalne radne karakteristike, čime se smanjuju prekidi rada i zastoji. X-Torq motori smanjuju potrošnju goriva do 20%, istovremeno povećavajući obrtni moment do 28% – tako da možete da smanjite troškove rada ne utičući na snagu i radne karakteristike.

Image Italy H-team testing in Italy

Jednostavan start kao jedan od prioriteta

Kada radite visoko u krošnji, poslednja stvar koja vam treba je testera koja se ne pokreće od šale. Zato Husqvarna motorne testere za orezivanje drveća imaju brojne korisne karakteristike koje ubrzavaju i olakšavaju startovanje. Na primjer, korisni prekidač za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem obezbjeđuje da je mašina uvijek spremna za rad i sprečava presisavanje motora.