Tractor YTH 224T U-cut

Obavljajte više zadataka, kontrolisano

Pošto se baštenskim traktorom kompanije Husqvarna upravlja pedalama, možete da držite volan obema rukama. To vam daje i udobnost i kontrolu i znači bezbjeedan rad u svim prilikama. Nema veze na kakvom ste travnjaku. Izborom jednog od tri sistema košenja – sakupljanje, usitnjavanje (BioClip) ili izbacivanje – dobićete uvijek dobar rezultat.

Problem nisu ni drveće i žbunje. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji upravljanja, lako možete da kosite oko prepreka svih vrsta. Rezultat je manji broj nepokošenih površina, efikasno košenje i potpuna upravljivost.

LTH/CTH126

Lako održavanje za zdrav travnjak

Lako je održavati vaš baštenski traktor kompanije Husqvarna u dobrom stanju. Noževi za košenje se uklanjaju i mijenjaju brzo i bez alata. To znači da je servisiranje noževa brzo i bezbjedno – a oštri noževi znače i zdraviji travnjak. Ojačane, plastificirane rezne pglave povećavaju trajnost i otpornost traktora na koroziju. Ukratko, trajaće vam dugo.

Tractor YTH with broom

Prilagodite ih godišnjem dobu

Uz baštenski traktor kompanije Husqvarna ćete biti spremni za predstojeća godišnja doba. Širok asortiman nastavaka od traktora čini svestranu alatku tokom cele godine. Možete da im dodate prikolice, rala za snijeg, metle i drugo.