129DJX 967680601

Sjajni rezultati uz Husqvarna trimere za travu

Nudimo vam pouzdane i snažne trimere za brojne namene. Svima se rukuje lako bez obzira na mesto i zadatak, zahvaljujući maloj masi i pametnim funkcijama. Ne morate ni da brinete o uznemiravanju suseda. Husqvarna trimeri za travu su osmišljeni da stvaraju što je moguće manje buke – idealno ako ste u naselju.

129 L - large poster

Smart Start® za savršenstvo

Pošto su motor i starter u brojnim trimerima sa benzinskim motorom opremljeni jedinstvenom Smart Start® funkcijom, pokreću se brzo i uz minimum napora.

Husqvarna trimeri za travu su opremljeni prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Tako je trimer ponovo spreman za upotrebu u svakom trenu.

Battery trimmer 115iL

Kad tišina vredi zlata

Ako je buka problem, onda je akumulatorski trimer za travu dobar izbor. Tihi, laki, balansirani i jednostavni Husqvarna akumulatorski trimeri za travu obaviće i najzahtevnije zadatke. Odlikuju se sjajnom ergonomijom i balansom te vrhunskim radnim karakteristikama.

Akumulatorski trimer za travu koristi litijum-jonske akumulatore, koji imaju sjajan odnos snage i trajanja, i proizvode se u više kapaciteta. Uz paletu naših efikasnih punjača ćete sve brzo napuniti i niti spremni za zadatak pri ruci. Ako imate dva akumulatora, možete da radite ceo dan.

129 LK

Univerzalan model sa mnogim nastavcima

Dvorišta su jedinstvena i različita koliko i ljudi. Možete lako da prilagodite kombinovani trimer za travu spram godišnjeg doba i specifičnih potreba svog dvorišta. To je svestrana alatka koja cele godine daje pouzdane rezultate. Samo dodajte jedan od brojnih nastavaka.