Sweeper Combi Trimmer

Jedna mašina za brojne namene

Ako tražite inovativnu, svestranu alatku, kombinovani trimeri kompanije Husqvarna su idealan izbor. Svaki Husqvarna kombinovani trimer ima široku paletu nastavaka, tako da ćete se lako prebaciti na predstojeći zadatak.

Combi Trimmer 129LK

Nastavci za svaki zadatak

Husqvarna kombinovani trimeri mogu da se pretvore u trimere za travu, makaze za živu ogradu, oivičavač, teleskopsku testeru, kultivator ili sakupljač – za sve imamo brojne nastavke. Naši nastavci su dizajnirani da budu trajni i da se brzo i lako povezuju. Imaju dovoljno snage za podšišavanje guste trave, duvanje i skupljanje gomila lišća i čišćenje otpadaka.

Blower Attachment, Combi Trimmer

Novi dosezi efikasnosti

Kad se radi o snazi, produktivnosti i izdržljivosti, ne pravimo kompromise. Zato smo dizajnirali kombinovane mašine tako da po radnim karakteristikama budu na istom nivou kao i konvencionalne, bez obzira na nastavak koji koristite. To znači da možete da uživate u praktičnom i snažnom orezivanju teleskopskom testerom i u veoma efikasnom i pouzdanom kultivisanju.

Battery combitrimmer 325iLK

Saradnik na kog možete da se oslonite

Zajedno sa svim nastavcima, motori su snažni i efikasni koliko i obični trimeri, teleskopske testere, trimeri za živu ogradu i slične alatke. Uvek ćete imati pouzdanog saradnika za obavljanje posla.