Service Workshop

Deo kvalitetakompanije Husqvarna – naša usluga

Ima mnogo razloga da Husqvarna bude vaš izbor. Jedan od njih je da naše proizvode prodaju samo ovlašćeni prodavci. Husqvarna prodavcima je zadovoljstvo korisnika na prvom mestu, što postižu stručnim savetima, profesionalnom podrškom i proaktivnim održavanjem tokom celog životnog veka proizvoda. Izrazito smo posvećeni tome da nudimo kvalitetne proizvode i zaokružena rešenja dok izgrađujemo trajna i smislena partnerstva sa kupcima.

Obratite se lokalnom prodavcu kompanije Husqvarna da biste saznali kako korišćenje proizvoda i usluga prodavaca kompanije Husqvarna može da poboljša produktivnost i smanji radne troškove vašeg preduzeća.

Service
Uslugu pružaju visoko školovani tehničari
Univerzitet kompanije Husqvarna je onlajn sistem za upravljanje obukom namenjen prodavcima u branši. Ovaj jedinstven alat omogućava naše ovlašćene prodavce da redovno osvežavaju znanja o proizvodima i opremi kompanije Husqvarna i da stalno usavršavaju veštine koje se odnose na servis i popravke.
Pročitajte više o originalnom servisu
Chainsaw 572 XP Cut up
Originalni rezervni delovi kompanije Husqvarna
Zavisno od modela koji izaberete, proizvod kompanije Husqvarna može da sadrži više od hiljadu delova, ali svaki je pažljivo konstruisan i napravljen od vrhunskog materijala. Ako ih menjate samo originalnim rezervnim delovima, obezbedićete da vaša Husqvarna zadrži optimalne radne karakteristike i bezbednost tokom celog veka.
Pročitajte više o originalnim rezervnim delovima
Service Automower
Trajno servisiranje kod vašeg prodavca kompanije Husqvarna
Redovnim servisiranjem mašine smanjujete rizik od neočekivanih zastoja. Servis obuhvata kompletan pregled, počevši od provere funkcionalnosti, što uključuje i radne i bezbednosne sisteme. Da bi se obezbedili kvalitet i integritet opreme, preporučujemo samo originalne rezervne delove kompanije Husqvarna. Na kraju se obavlja proba, jedinica se čisti i isporučuje vam se zajedno sa detaljnim izveštajem o održavanju.