Rajderske kosačice – Husqvarna rajder

Uz reznu glavu postavljenu sa prednje strane i zglobno upravljanje, teško je naći mjesta koja rajderska kosačica kompanije Husqvarna ne može da dohvati. Kombinacija kontrole, udobnosti i efikasnosti čini da ne samo da radite lakše, nego i da uživate u vožnji. Svi rajderi koriste patentiranu funkciju kompanije Husqvarna, Bio-Clip®, koja vrhunski usitnjava pokošenu travu i daje izuzetnu i profesionalnu završnu obradu.

Rider R 300-series cutting grass

Osmišljen za tijesna mjesta

Jedinstveno zglobno upravljanje rajderske kosačice kompanije Husqvarna omogućava zaokretanje zadnjih točkova ispod mašine. Rezultat je sjajna upravljivost i intuitivan rad, što znači da će voženje oko prepreka biti lako.

Rider 316Ts

Bolji pogled, bolji domet

Zahvaljujući niskoprofilnoj reznoj glavi postavljenoj sa prednje strane, izbjeći ćete da zgazite travu prije nego što je pokosite i imaćete potpun pregled radnog prostora, što će omogućiti lako košenje ivica i domet u ćoškove ili ispod drugih prepreka.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Svestrano rješenje za sva godišnja doba

Umjesto da kupujete po mašinu za svaki posao, zašto ne biste nabavili svestranu kosačicu sa sjedištem? Uz široku paletu nastavaka bićete spremni za izazove svakog godišnjeg doba.