P525

Izazovi postaju prilike

Rajderske kosačice kompanije Husqvarna nose niskoprofilnu reznu glavu sa prednje strane. Tako imate sjajan pregled radnog prostora i možete da kosite travu precizno i izbliza. Neprevaziđene su i po mogućnosti pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

P 525D

Vrhunska vuča i stabilnost na nagibima

Sistem zglobnog upravljanja omogućava zaokretanje zadnjih točkova ispod mašine. Rezultat je vrhunsko manevrisanje sa minimalnim poluprečnikom okretanja pri punoj blokadi, tako da je lakše upravljati mašinom na tijesnim i nezgodnim mjestima.

P 520D
Smanjite naknadno košenje
Većina velikih profesionalnih rajderskih kosačica može da pokosi samo oko 65% ukupne površine na kojoj rade. Nova serija 500 kompaktnih rajderskih kosačica kompanije Husqvarna osmišljena je da smanji potrebe za naknadnim košenjem do 20% – što znači da možete da ranije završite i krenete na sledeći posao.
P 525D with cabin and snow thrower
Pravljene da traju i za sva godišnja doba
Širok asortiman reznih glava i nastavaka od rajdera stvara svestranu mašinu za cjelogodišnju upotrebu. Zahvaljujući visokom učinku Combi rezne glave, izlivene iz jedne čelične ploče, obezbijeđeni su i odlični rezultati usitnjavanja i pražnjenja sa zadnje strane, kao i rad bez problema.
P 525D Customer
Laka upotreba i održavanje
Rajderska kosačica kompanije Husqvarna je osmišljena za ergonomiju i lako korišćenje. Na primjer, servisni položaj rezne glave olakšava čišćenje i servisiranje. Ostali praktični detalji su naginjuća hauba i lako pristupačne servisne tačke. Tako je olakšano održavanje.

Karakteristike

Naprijed postavljena rezna glava daje odličan pregled radnog prostora i možete da kosite travu precizno i izbliza.

Niskoprofilna rezna glava postavljena sa prednje strane daje neprevaziđenu pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

Nizak centar mase na mašini i sistem pogona na svim točkovima obezbjeđuju odličnu stabilnost na nagibima i padinama.

Komande su lako pristupačne i osmišljene za maksimalnu udobnost korisnika.