Priče i inspiracija

Husqvarna H-tim – upoznajte naše ambasadore brenda

Širom sveta smo birali ambasadore od najveštijih i najpoštovanijih radnika u šumarstvu i zelenilu u njihovim zemljama. Oni su naš H-tim. I oni su naši najzahtevniji korisnici.

Svaki član H-tima ima veliko iskustvo u radu sa našim proizvodima. Blisko sarađujemo sa našim ambasadorima, slušajući njihova iskustva i koristeći njihove uvide kako bismo dalje razvijali Husqvarna proizvode.

Svaki član H-tima ima znatno profesionalno iskustvo stečeno u šumama, parkovima i vrtovima. Mnogi od njih se i takmiče na svetskim prvenstvima u radu lančanom testerom ili penjanju uz drvo. Svi oni dele našu ljubav prema prirodi... I prema kompaniji Husqvarna. Inspirišite se H-timom.

Žozefina Hedžer

Profile picture H-team - Josephine Hedger

Višestruka svetska prvakinja u penjanju uz drvo, Džo Hedžer već ima uspešno arborističko preduzeće, Arbor-Venture Tree Care, u kom, zajedno sa partnerom, zapošljava 10 ljudi. Rade i u školi za arboriste, kroz koju prođe oko 300 polaznika godišnje. Strast za arboristikom i penjanjem joj je donela znatno poštovanje u industriji, i brendu obezbeđuje dodatno isticanje u ovoj oblasti, jer u svojoj školi za obuku radi uz kompaniju Husqvarna.

Endi Kempbel

Profile picture H-team - Andy Campbell

Endi Kempbel je veći deo radnog veka proveo u šumi. Predsednik je udruženja drvoseča u UK, koje svake godine šalje tim koji predstavlja Ujedinjeno Kraljevstvo na svetskom prvenstvu drvoseča (WLC). Endi se takmičio na sva četiri evropska prvenstva drvoseča od njihovog uspostavljanja u 2009. i osvojio je treće mesto u obaranju 2013. Bio je i vođa ekipe UK na više prvenstava. Endi nam se pridružio kao stručnjak za šumarstvo, ali će obrađivati i komercijalnu negu pejzaža i površina.

Tim Bendl

Profile shot H-team - Tim Bendle

Tim ima 21 godinu iskustva kao NPTC revizor Uprave za grad i zanate za šumarstvo i arboristiku, i 21 godinu iskustva kao Lantra Instruktor za šumarstvo i arboristiku. Bavi se nezavisnim obučavanjem i saradnik je Kraljevskog poljoprivrednog fakulteta u Sajrensesteru, na kom drži vežbe iz svih aktivnosti koje se odnose na lančanu testeru, strugače drveta, glodače panjeva i vazdušne platforme. Proveo je i 13 godina kao izdavač odobrenja za tehničke standarde, a kasnije i kao glavni izdavač odobrenja Uprave za grad i zanate za šumarstvo i arboristiku i za Lantra za šumarstvo i arboristiku.

Šumarstvo

Kad postane tvrdo, alati kompanije Husqvarna su još tvrđi

Saznajte više o alatkama za šumarstvo