Clearing saw 545F

Husqvarna šumski čistači

Napravili smo da bude jak, lak i svestran – spreman za duge, teške i zahtjevne smjene u šumi. Kraća osovina i konusni zupčanik pod uglom povećavaju upravljivost na tijesnim prostorima i olakšavaju obaranje u željenom pravcu.

Mislili smo i na ergonomiju i na ekonomiju. Motor u šumskom čistaču kompanije Husqvarna je osmišljen da daje maksimalnu snagu uz male vibracije i manju potrošnju goriva.

345Fx

Uvijek spremne i lake za rukovanje

Svi šumski čistači kompanije Husqvarna su opremljeni prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način, vaš šumski čistač će uvijek biti spreman za vas i vaše zadatke.

Održavanje je prosto, a zahvaljujući magnetnom držaču blokirajuće osovinice možete da zamijenite sječivo na brz, lak i bezbjedan način.

Clearing saw 545FXT, 545 FXT

Čuvajte leđa, nemate zamjenska

Dobri radni uslovi znače i dobro obavljen posao i smanjen rizik od povreda i zamor. Šumski čistači kompanije Husqvarna opremljeni su ergonomskim uprtačima sa širokim osloncem na leđima, trakama za rame i pojasom za kukove, tako da se teret raspoređuje na veću površinu. Odnosno, to povećava udobnost i efikasnost. Da bi pristajao još savršenije, ima podesivu zadnju ploču.