1/1
Broeken

All-weather broeken, Technical, met GORE-TEX® laminaat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All-weather trousers, Technical, with GORE-TEX® laminate

Hoogwaardige en duurzame broek met GORE-TEX® laminaat dat u ultieme bescherming biedt tegen regen en wind. Bovendien is het een ademend materiaal zodat u het niet onnodig warm krijgt. Extra versterkingen voor de benen en gebogen knieën om om te kunnen gaan met moeilijke situaties en omgevingen. Strips en logo's van reflecterend materiaal voor goede zichtbaarheid in donkere omstandigheden. Dit kledingstuk wordt niet aanbevolen voor het werken met de motorzeis. Lees de gebruikershandleiding van het apparaat en de onderhoudsinstructies voor meer informatie.
Kenmerken
Wasvoorschriften

Was het kledingstuk regelmatig in de wasmachine volgens de temperatuur en de instructies op het etiket aan de binnenkant. Niet binnenstebuiten wassen. Trek het kledingstuk na het wassen strak en laat het aan de lucht drogen.

  • Niet bleken, chemisch reinigen of centrifugeren.
  • Reinig het kledingstuk onmiddellijk als het is blootgesteld aan benzine, olie of andere ontvlambare materialen. Brandgevaar!
  • Sluit rits- en klittenbandsluitingen om beschadiging van de stof te voorkomen.
  • Als u het strijkt, doe dit dan op lage temperatuur.
Specificaties
Vergelijk specificaties en functies met vergelijkbare Husqvarna-producten.
Vergelijk

XXL

Art. nr.: 580 68 79‑62

Productgegevens
XXL
Art. nr.: 580 68 79‑62
Jas/ broekmaat [alpha]XXL
AdemendHigh
Wastemperatuur60 °C
GTIN-13/EAN7393080389565
Ondersteuning eigenaar
Handleidingen, handboeken, reserveonderdelen, gidsen en gerelateerde informatie voor All-weather trousers, Technical, with GORE-TEX® laminate vindt u in de productondersteuning.