WDC 325L

Niets ontsnapt aan de nieuwe stofzuigers voor nat en droog gebruik van Husqvarna

De stofzuigers voor nat en droog gebruik van Husqvarna zijn gebouwd om de robuuste prestaties en duurzaamheid te bieden die u nodig hebt om vrijwel elk soort vuil, stof, gemorste vloeistoffen en vuil aan te kunnen. Met hun krachtige prestaties, intuïtieve bedieningselementen, veelzijdigheid (niet in de laatste plaats dankzij de vele verkrijgbare accessoires), slimme opslag en eenvoudig transport zijn de machines goed voorbereid voor zware dagelijkse reiniging en speciale toepassingen zoals het gebruik van elektrisch gereedschap.

How to use Wet and dry vacuum cleaner WDC 325L 2m32s 16:9 NL

Hetzelfde vermogen. Elke keer weer.

Alle Husqvarna-stofzuigers voor nat en droog gebruik zijn aan de binnen- en buitenkant gebouwd voor uitstekende prestaties, elke keer weer. Met een robuust ontwerp en efficiënte turbine behoudt uw machine zijn kracht en duurzaamheid - en helpt u steeds weer het werk gedaan te krijgen.

Vacuum Cleaner WDC 325L

Stabiele wielen en zwenkwielen

Met grote en stevige wielen staat de reiniger stabiel op de grond. En met 360 graden draaiende zwenkwielen is de machine overal uitstekend manoeuvreerbaar.

Kenmerken

Het filter is ontwikkeld voor een extra lange levensduur, wat voor u lagere onderhoudskosten betekent. Hetzelfde filter wordt gebruikt voor zowel droge als natte toepassingen en kent een hoge filtratie-efficiëntie.

Alle inbegrepen onderdelen, zoals de slang, het snoer en de mondstukken, hebben hun eigen opbergruimte op de stofzuiger. Opbergen kost minder ruimte, met minder risico dat u iets kwijtraakt.

Bij de luchtuitlaat zit een extra slanginlaat. Door een aanzuigslang aan te sluiten, kan de machine worden gebruikt als blazer waarmee u smalle ruimtes schoon kunt blazen of een hoop kunt maken van bladeren of ander vuil.

Het tilhandvat maakt het supereenvoudig om het reservoir te legen. Maak gewoon de bovenkant los en gooi de inhoud weg.

Onderdelen en accessoires

(3)