Forest
Legal

Retourbeleid

Volg de procedure die in dit retourbeleid wordt beschreven als u artikelen wilt retourneren.

De rechten onder dit retourbeleid vormen een aanvulling op uw wettelijke herroepingsrecht en uw wettelijke rechten met betrekking tot defecten. Deze rechten worden niet beperkt door het retourbeleid.

U mag de goederen binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen voor restitutie van de aankoopprijs of in ruil voor een ander artikel retourneren, waarbij de reden voor retournering wordt vermeld en de voorwaarden voor retournering in acht worden genomen.

Voorwaarden voor het recht op retournering binnen 30 dagen

1. Het is een voorwaarde dat u de artikelen alleen hebt getest zoals mogelijk is in een winkel en dat u de artikelen volledig, intact en zonder schade terugstuurt in de oorspronkelijke verkoopverpakking, samen met eventuele instructies en, indien beschikbaar, met een onbeschadigde zegel. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan, kan de retournering van de artikelen worden geweigerd. Als alternatief kunnen we compensatie eisen voor elk waardeverlies dat zich heeft voorgedaan, voor zover het waardeverlies het gevolg is van hantering van de artikelen die niet nodig was voor het testen van de toestand, de eigenschappen en de werking van de artikelen.

2. Neem contact op met onze klantenservice om te weten te komen of een restitutie van de aankoopprijs of een ruil voor een ander product mogelijk is voor u.

3. Vul het retourformulier op https://www.husqvarna.com/be-nl/return-form/ correct en volledig in.

4. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging dat u de artikelen kunt retourneren of terugsturen.

5. Gebruik indien mogelijk de originele verpakking om de artikelen te verpakken. Artikelen die als set zijn gekocht, moeten ook als set worden geretourneerd.

6. U kunt zelf kiezen of u (a) de artikelen kosteloos wilt retourneren aan een van onze dealers of (b) ze naar ons wilt terugsturen, waarbij u de retourkosten betaalt en goedkeuring hebt gekregen van onze klantenservice: 

a. Retourneer de artikelen gratis door ze af te leveren bij een Husqvarna-dealer

(i) U kunt de artikelen terugsturen naar een van onze Husqvarna-dealers, die de artikelen aan ons doorstuurt. U vindt de Husqvarna-dealers op de dealerlocator.

(ii) De retournering naar ons via de Husqvarna-dealer is gratis, met uitzondering van eventuele kosten die verband houden met het transport van de artikelen naar de Husqvarna-dealer.

(iii) Laat de dealer de kopie van de orderbevestiging en het ingevulde retourformulier voor de retourzending zien en lever deze op verzoek in bij de dealer. 

(iv) In het geval van restitutie zal dit binnen 21 dagen na ontvangst van de artikelen door de Husqvarna-dealerplaatsvinden.

b. Retourneringen in geval van levering via retourzending:

(i) Als u de artikelen niet wilt retourneren aan een van onze dealers, neem dan vooraf contact op met onze klantenservice voor toestemming om de artikelen terug te sturen. De klantenservice zal de retourautorisatie per e-mail verstrekken.

(ii) De verzendkosten worden door de klant betaald.

(iii) Het retourlabel is online via een link beschikbaar. De link wordt per e-mail naar u toegestuurd nadat en als de klantenservice de retournering goedkeurt. U kunt het retourlabel ook aanvragen bij onze klantenservice.

(iv) Plaats het ingevulde retourformulier en een kopie van uw orderbevestiging samen met de artikelen in de (originele) verpakking. 

(v) Bevestig het retourlabel aan de buitenkant van de verpakking, zodat het pakket naar de juiste ontvanger wordt verzonden. 

U kunt het pakket ook afgeven bij een parcel shop of pakketstation van de pakketdienst die door onze klantenservice is opgegeven. 

Bewaar het ontvangstbewijs totdat we uw retour hebben bevestigd.  

(vi) In geval van restitutie zal dit binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen plaatsvinden. 

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via: online-shop-fr@husqvarnagroup.com