Boomverzorgers & boomonderhoudsprofessionals

Groot assortiment aan boomverzorgers-benodigdheden en boomchirurguitrusting

Husqvarna biedt een ecosysteem van boomverzorgerbenodigdheden, boomchirurguitrusting en boomklimuitrusting voor professionele boomverzorging Innovatieve producten en diensten die werkzaamheden in boomtoppen eenvoudiger, winstgevender en comfortabeler maken.
Neem contact met ons op
SoMe image - Jo standing in tree - silouette

De beste redenen om samen te werken met Husqvarna

  • Toonaangevende accu-kettingzagen
    Innovatieve accu-zagen uit Zweden met een vermogen dat gelijk is aan dat van benzine-zagen. Een keuze met laag geluidsniveau en geen emissies.
  • Producten zijn samen met boomverzorgers ontwikkeld
    We zijn een baanbrekend mondiaal merk waarbij ontwikkeling wordt uitgevoerd voor en in samenwerking met de professionele boomverzorgingsgemeenschap.
  • Speciale support voor uw bedrijf
    U kunt altijd rekenen op een goede dealer met noodleenzagen en de meeste reserveonderdelen op voorraad.

Boomverzorgingszagen, -zaagbladen en -kettingen

We bieden accu- en benzine-aangedreven kettingzagen, stokzagen, zaagbladen en kettingen. Onze hoogwaardige zagen bieden optimale beweegbaarheid en worden aangedreven door Husqvarna-motoren. Met onze X-Precision™- X-CUT™-kettingen wordt uw zaagcapaciteit nog verder verhoogd.

Boomklimuitrusting en -gereedschappen

Vind de boomklimmer- en boomverzorgeruitrusting die u nodig heeft, van harnassen en touwen tot karbijnhaken en werpgewichten. Als u uitgerust bent met Husqvarna, zorgt de betrouwbare uitrusting voor optimale prestaties, gebruiksgemak en gemoedsrust.

Beoordelingen en veldtests

(7)