Arborist tree climbing Battery Chainsaw T540i XP
Een combinatie ontworpen voor nauwkeurigheid
Het is niet voor niets dat de X‑Precision™ combinatie van kettingen en zaagbladen gevormd is als een boomscalpel. De kleine straal van de neus en het slimme ontwerp van het zaagblad, samen met het kleine formaat en het specifieke ontwerp van de kettingen maken nauwkeurig zagen en een schoon zaagoppervlak mogelijk, zelfs in de meest krappe omgevingen.
Campaign image -Jo up in tree taking down big log
X‑Precision™ kettingen
De X‑Precision™ ketting met afgeronde zaagtanden is beschikbaar in twee verschillende groottes: SP11G, ideaal voor het nauwkeurig en behoedzaam zagen van takken tot 15 cm, en SP21G, die specifiek ontworpen is om de zaagsnelheid en efficiëntie van accu-kettingzagen te verhogen. Beide kettingen leveren consistent soepel zagen, lage terugslag, uitstekende boring en verbeterde hantering.
Tree work Battery Chainsaw T540i XP
X‑Precision™ zaagbladen
X-Precision™ zaagbladen zijn specifiek bedoeld voor gebruik met X-Precision™ kettingen op professionele accu-gedreven Husqvarna kettingzagen en Husqvarna kettingzagen op benzine met laag vermogen. De geoptimaliseerde geometrie en de kleine neusradius zorgen voor efficiënt zagen met precisiecontrole, uitstekende eigenschappen voor boorsnedes en minder risico op terugslag.

Maak het makkelijker in de boomtoppen

Derek Wheeler, professioneel boomverzorger in Noorwegen, vertelt over zijn indruk na het gebruik van X‑Precision™ voor alles van snoeien tot kleine snedes in smalle en krappe omgevingen.

Kenmerken X‑Precision™ kettingen en zaagbladen

3 stappen
01.
Pixelketting en geleider

Maakt smalle en efficiëntere snedes voor langere looptijd mogelijk. De dunne onderdelen van het blad zorgen voor het lage gewicht van het blad, voor verhoogde manoeuvreerbaarheid.

X-Precision, Pixel chain bar
02.
Steek

De 1/4" mini en .325 mini-kettingsteek maakt schonere zaagoppervlakken en betere precisie mogelijk.

X-precision, Pitch
03.
Kleine straal van de neus

De kleine straal van de neus maakt nauwkeurige snedes mogelijk en verbetert de precisie.

X-precision, Nose radius