Gemeenten

Landschapsverzorgings- en gazononderhoudsuitrusting voor groene steden

Een groene stad is een prachtige stad. Husqvarna biedt een van de meest uitgebreide series op het gebied van landschapsverzorgings- en gazononderhoudsuitrusting op de markt, in combinatie met een speciaal serviceaanbod, en voorziet gemeenten van de juiste producten voor elke groene ruimte en voor goed onderhouden stadsparken. Met ons kunt u stedelijke groene ruimtes creëren en onderhouden die de moeite waard zijn om in te wonen of te bezoeken, keer op keer.
Neem contact met ons op
PRO Battery Range, Blower 550iBTX

Drie eeuwen ervaring en innovatie

Husqvarna is een wereldwijd Zweeds merk met een geschiedenis van meer dan 300 jaar in toonaangevende innovatie. We zijn marktleiders op het gebied van robotmaaiers en lopen voorop bij de transitie naar duurzamere manieren om stedelijke omgevingen te onderhouden.
450X by castle

De beste redenen om samen te werken met Husqvarna

 • Laag geluidsniveau, geen CO2-uitstoot tijdens bedrijf
  Met autonome maaiersen accu-uitrusting worden uitstekende eindresultaten behaald, met minder verstoring voor zowel bestuurders als de omgeving.
 • Een betere werkdag voor de bestuurder
  Onze uitrusting is gebruikersgericht, eenvoudig te leren en eenvoudig te bedienen. Elke machine is ontworpen met het oog op ergonomie en veiligheid.


 • Met focus op duurzaamheid
  Husqvarna biedt een aantal initiatieven, zoals HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index) en onze koolstofvoetafdrukcalculator–diensten die u kunnen ondersteunen bij het meten, bewaken en verlagen van uw totale voetafdruk.
 • Een uitgebreid productaanbod
  Husqvarna biedt een compleet assortiment hoogwaardige machines voor vrijwel elke groenonderhoudstaak in de stad. Onze uitrusting zal uitstekende resultaten opleveren waarvan zowel bewoners als bezoekers zullen profiteren.

Draagbare gemotoriseerde uitrusting

Husqvarna biedt een uitgebreid assortiment aan draagbare uitrusting voor grootschalige commerciële landschapsverzorging en gazononderhoud. Onze producten zijn ergonomisch, gebruiksvriendelijk en intuïtief en maken het eenvoudig om productief en efficiënt te zijn.
522iHD75 Hedge trimmer, Battery

Husqvarna BLi-X 36V accusysteem

Met onze flexibele en krachtige accuserie kunt u stedelijke gebieden met minder verstoring onderhouden, voldoen aan de emissievoorschriften en de brandstofkosten verlagen.

 • Flexibel en schaalbaar systeem
 • Duurzame en probleemloze bediening
 • Alle accu's zijn geschikt voor alle producten

Robotmaaiers

Husqvarna is wereldwijd leider op het gebied van robotmaaiers en biedt sinds 1995 betrouwbare autonome oplossingen aan. De accu-aangedreven maaiers produceren lage geluidsniveaus, geen directe uitstoot tijdens het gebruik, en ze produceren een betere graskwaliteit in vergelijking met conventionele cirkelmaaiers, dankzij hun unieke maaisysteem.
CEORA

Uitstekende resultaten – voor iedereen

Autonome maaioplossingen zoals Husqvarna Automower® of Husqvarna CEORA™ bieden veel voordelen. Het voordeel van continu uitstekende resultaten – aantrekkelijke groene ruimtes voor iedereen – die zo weinig mogelijk overlast veroorzaken, vormt verbeteringen voor zowel gebruikers als bewoners en bezoekers. Andere voordelen zijn:

 • Breed assortiment voor verschillende formaten en soorten gebieden
 • Beheer op afstand met Husqvarna Fleet Services™.
 • Wijs bronnen opnieuw toe aan meer gekwalificeerde taken
 • Verbeterde controle over uw bedrijfskosten

Frontcirkelmaaiers

Ons brede assortiment maaiers combineert een hoog maaivermogen, veelzijdigheid en duurzaamheid, en zal helpen bij het verhogen van de productiviteit bij het uitvoeren van alle soorten werkzaamheden – het hele jaar door. Verlaag brandstofkosten en directe uitstoot met onze accu-aangedreven loopmaaiers en onze hybride frontmaaier Husqvarna P 535HX.

Services

Ontdek onze op maat gemaakte diensten voor stedelijke en gemeentelijke groenonderhoudsdiensten, waardoor u tijd kunt besparen, productiviteit kunt verhogen, cashflow kunt verbeteren en volledige controle krijgt over uw machinepark van landschapsverzorgings- en gazononderhoudsuitrusting.

Duurzaamheidsinitiatieven van Husqvarna

Om onszelf en de wereld om ons heen over te laten stappen naar een betere manier om dingen gedaan te krijgen, zet Husqvarna zich momenteel in voor een groot aantal duurzaamheidsinitiatieven. Dit zijn slechts drie van onze huidige projecten.
Park
HUGSI
HUGSI is een initiatief voor digitale innovatie dat door Husqvarna in samenwerking met Overstory is ontwikkeld. Het doel is om het onderhoud van groene ruimten in stedelijke gebieden veilig te stellen en te verbeteren. Door computervisie en deep learning-technieken toe te passen op satellietbeelden onthult HUGSI inzichten over de omvang, de verhouding, de verspreiding en de gezondheid van de groene ruimte in stedelijke gebieden.
Lees meer over HUGSI
Husqvarna Europe Ville
Living City
Living City is het eigen platform van Husqvarna, ons forum waar we bijeenkomsten en discussies organiseren over de stedelijke ruimten van de toekomst. Deskundigen en onderzoekers uit de wereld komen bij elkaar – live of digitaal – om nieuwe technologieën, nieuwe inzichten en nieuwe manieren te presenteren om onze industrie te verbeteren.
LB 448i
Koolstofvoetafdrukcalculator
Als essentieel onderdeel van ons wagenparkbeheersysteem Husqvarna Fleet Services™ zal de koolstofvoetafdrukcalculator gegevens en inzichten over het hele machinepark bieden. Dit kan worden gebruikt om maatregelen te nemen om de impact op het milieu te verminderen en verbeterpunten te identificeren om de productiviteit te verhogen.
Lees meer over de koolstofvoetafdrukcalculator