Landschapsverzorging

Commerciële groenvoorzienings- en gazononderhoudsuitrusting

Husqvarna is een wereldwijd Zweeds merk met een geschiedenis van meer dan 300 jaar in toonaangevende innovatie. Wij bieden een van de grootste assortimenten aan commerciële groenvoorzienings- en gazononderhoudsuitrusting voor alle werkzaamheden op de markt aan, waardoor wij een ideale partner voor kleine en grote bedrijven zijn.

Neem contact met ons op
P 524, Frontmower, Petrol
Battery Brushcutter 535iRXT, Trimmer Head

De beste redenen om samen te werken met ons

 • Een waardevolle samenwerking
  Als zakenpartner leveren wij hoogwaardige producten en diensten die op uw behoeften zijn afgestemd. U kunt altijd gebruik maken van onze expertise.
 • Verhoog uw efficiëntie
  Bespaar tijd en zorg ervoor dat personeel aan taken met meer voldoening kan werken met onze oplossingen voor autonome gazonverzorging.
 • Bespaar op kosten – niet op het eindresultaat
  Onze autonome maaiers en accu-uitrusting zijn onderhoudsarme oplossingen die, samen met onze diensten voor machineparkbeheer, bijdragen aan het verlagen van de kosten.
 • Minder lawaai en meer comfort
  Ons accu-assortiment biedt voordelen zoals weinig lawaai, lage trillingen en geen directe uitstoot.

Draagbare gemotoriseerde uitrusting

Husqvarna biedt een uitgebreid assortiment aan draagbare uitrusting voor commerciële groenvoorziening en gazononderhoud. Onze producten zijn in samenwerking met commerciële gebruikers ontwikkeld, met ergonomische en eenvoudig te gebruiken machines als resultaat. Met onze accuserie kunt u eenvoudig brandstofkosten verlagen, voldoen aan emissieregelgeving en beter werken.

Robotmaaiers

Husqvarna is wereldwijd leider op het gebied van robotmaaiers en biedt sinds 1995 betrouwbare technologie aan. Onze accu-aangedreven maaiers genereren dankzij het unieke maaisysteem geen directe uitstoot en geluid en zorgen voor een betere gazonkwaliteit in vergelijking met conventionele maaiers.

CEORA and Automower 535 AWD

Verlaag uw operationele kosten

Met onze robotmaaiers kunt u uw operationele kosten substantieel verlagen en kan uw personeel geavanceerdere taken uitvoeren.

Ontdek Automower® voor oppervlakken tot 5.000 m² and CEORA™ voor oppervlakken tot 50.000 m². Met de tool voor beheer op afstand hebt u de volledige controle, waar u ook bent. 

 • Oplossingen voor verschillende oppervlakken
 • Machineparkbeheersysteem voor bediening op afstand
 • Verminderde impact op het milieu

Zit-& loopmaaiers

Met ons grote assortiment aan maaiers kunt u uw productiviteit bij alle werkzaamheden verhogen. Dankzij het slimme ontwerp en service-eigenschappen zorgen ze voor onberispelijke maaikwaliteit en hoog comfort. Verlaag brandstofkosten en directe uitstoot met onze accu-aangedreven loopmaaiers en onze hybride frontmaaier Husqvarna P 535HX.

Services

Ontdek onze op maat gemaakte diensten voor professionals, waardoor u tijd kunt besparen, productiviteit kunt verhogen, cashflow kunt verbeteren en volledige controle krijgt over uw machinepark van commerciële groenvoorzienings- en gazononderhoudsuitrusting.

Husqvarna Fleet Services™ – verbeter de efficiëntie van uw activiteiten

Husqvarna Fleet Services™ zorgt ervoor dat u uw efficiëntie kunt verhogen, tijd kunt besparen en uitvaltijd kunt minimaliseren, waardoor uw algehele operationele kosten worden verlaagd.

 • Bewaak en bestuur uw robotmaaiers
 • Volg uw apparatuur 24/7
 • Verzamel gegevens en analyseer uw productiviteit
 • Houd uw koolstofuitstoot bij
 • Investeer in de apparatuur die u nodig hebt, niet in de apparatuur die u denkt nodig te hebben

Meer voordelige diensten

Beoordelingen

(6)