P525

Uitdagingen worden mogelijkheden

De frontmaaiers van Husqvarna zijn voorzien van een maaidek aan de voorzijde, met een laag maaiprofiel. Zo hebt u een uitstekend overzicht van het werkgebied en kunt u heel nauwkeurig maaien. Ook maait u probleemloos onder hekken, struiken, banken enzovoort.

P 535HX

Hybride vermogen - het beste van twee werelden

Werken in drukke gebieden of gebieden met geluidshinder kan een uitdaging zijn bij het bedienen van maaiapparatuur.

De hoogwaardige hybridemotor van de Husqvarna P535HX maakt het mogelijk om eenvoudig over te schakelen op een volledig elektrische aandrijving, waardoor uw impact niet alleen op de mensen om u heen, maar ook op het milieu tot een minimum wordt beperkt. En met de nieuwe, verbeterde grafische gebruikersinterface en de ingebouwde connectiviteit hebt u altijd de perfecte controle over uw machine en het efficiënte maaidek van 180 cm.

P 525D

Superieure tractie en stabiliteit op hellingen

Door het gelede stuursysteem kan het achterste paar wielen onder de machine draaien. Het resultaat is superieure wendbaarheid met een minimale draaicirkel, waardoor de machine gemakkelijk te manoeuvreren is in krappe ruimtes en op moeilijk bereikbare plaatsen.

P 520D
Minder trimmen achteraf
De meeste grootschalige professionele frontmaaiers kunnen slechts 65% van het totale oppervlak waarop ze werken maaien. De nieuwe 500-serie compacte zitmaaiers van Husqvarna is ontworpen om het trimmen achteraf tot wel 20% te verminderen. Dit betekent dat u eerder klaar bent en sneller naar de volgende klus kunt gaan.
P 525D with cabin and snow thrower
Ontwikkeld voor de lange termijn en geschikt voor elk seizoen
Een breed assortiment maaidekken en accessoires maakt uw frontmaaier buitengewoon veelzijdig, het hele jaar door. Een dankzij het hoogwaardige Combidek dat uit één metalen plaat is geperst, verloopt zowel het mulchen als de uitworp aan de achterzijde probleemloos en zijn de resultaten perfect.
P 525D Customer
Gemakkelijk in het gebruik en onderhoudsvriendelijk
De frontmaaier van Husqvarna is ergonomisch vormgegeven en gebruiksvriendelijk. Zo maakt de speciale servicepositie van het maaidek het gemakkelijker om een onderhouds- of schoonmaakbeurt uit te voeren. Andere praktische details zijn de kantelende motorkap en de eenvoudige toegankelijke onderhoudspunten. Onderhoud wordt zo een fluitje van een cent.

Kenmerken

Het maaidek aan de voorkant biedt een uitstekend overzicht van het werkgebied, waardoor nauwkeurig maaien mogelijk is.

Het aan de voorzijde gemonteerde maaidek met laag profiel biedt ongeëvenaarde toegankelijkheid onder hekken, struiken, parkbankjes enz.

Dankzij het lage zwaartepunt van de machine in combinatie met het hoogwaardige AWD-systeem (vierwielaandrijving) blijft de robotmaaier stabiel werken op hellingen en heuvels.

De bedieningselementen zijn gemakkelijk toegankelijk en ontworpen voor optimaal gebruikerscomfort.