Nieuwe technologie voor eenvoudig, flexibel robotmaaien

Husqvarna EPOS™ (Exact Positioning Operating System) is een baanbrekende technologie voor een nieuwe serie draadloze robotmaaiers en een selectie van onze professionele robotmaaiers. Dankzij de satelliettechnologie kunnen de maaiers binnen virtuele grenzen werken. Hierdoor is het een eenvoudige en flexibele oplossing. Perfect voor voetbalvelden, golfbanen, stadsparken, bedrijfsterreinen  – en alle andere plaatsen die te maken hebben met veranderende omstandigheden en behoeften. Bovendien betekent het ontbreken van fysiek begrenzingsdraad probleemloze beluchting, verticuteren en repareren van grasvelden.

In de onderstaande afbeelding ziet u hoe het werkt.

Bekijk Husqvarna EPOS™ in actie

Ontdek hoe eenvoudig het is om te beginnen, hoe u met de EPOS™-technologie van Husqvarna virtuele grenzen kunt creëren voor werkgebieden en te vermijden zones – en hoe dit alles uw werkdag efficiënter maakt.


Optimized - Automower EPOS technology

The sky is the limit. Letterlijk.

U hebt alleen uw mobiele telefoon en de Husqvarna EPOS™-app nodig. Met de telefoon kunt u virtuele grenzen instellen en één of meer werkgebieden voor de robotmaaier aanmaken. Het enige wat u nodig hebt, is een onbelemmerd zicht op de lucht om optimale technische omstandigheden te garanderen. Onze geavanceerde satelliettechnologie Husqvarna EPOS™ biedt een nauwkeurigheid tot op de centimeter in enkele seconden. In combinatie met het meegeleverde referentiestation kan de robotmaaier efficiënt alle grasoppervlakken maaien.

Automower EPOS technology (football field with graphics) square format for website

Eenvoudig machineparkbeheer binnen handbereik

Met Husqvarna EPOS™ beschikt u over een robuuste installatie die uw werkdag eenvoudiger maakt. Met uw mobiele telefoon kunt u te vermijden zones activeren en deactiveren. Dankzij de Husqvarna Fleet Services™, ons digitale beheerprogramma, weet u altijd waar de maaier zich bevindt, hoeveel u de maaier hebt gebruikt, wanneer deze moet worden onderhouden of vervangen en nog veel meer. Al deze bijgewerkte informatie, eenvoudig toegankelijk via uw telefoon of tablet, zorgt voor een probleemloos en productief bedrijf.

Beoordeling - Ervaar de voordelen van Husqvarna EPOS™

Eenvoudige installatie en verbeterde flexibiliteit

Husqvarna’s Automower® EPOS™-robotmaaier heeft het beheer van de populaire groene ruimten in Royal Djurgården in Stockholm eenvoudiger en flexibeler gemaakt dankzij zijn draadloze installatie.

“Het EPOS™-systeem maakte de installatie veel eenvoudiger. Het bood ook de flexibiliteit voor veranderingen in het gebruik van de groengebieden. Als we een bloembed planten of een evenement organiseren, kunnen we de maaier nog steeds gebruiken en gewoon een tijdelijke te vermijden zone creëren. Bovendien beweegt hij zich gemakkelijk tussen verschillende grasgebieden, –bijvoorbeeld – over asfalt.”