Voordelen van X-CUT-kettingen

X-Cut chain XP chainsaw
Gemaakt voor uw Husqvarna-kettingzaag

De X-CUT-kettingen zijn samen met Husqvarna-kettingzagen ontwikkeld in onze fabriek in Zweden. Dit garandeert dat de X‑CUT-ketting perfect past bij uw Husqvarna-kettingzaag, waardoor de zaagprestaties worden verbeterd en een maximale productiviteit wordt gewaarborgd.

Vind de juiste zaagketting voor u
X-cut chain and X-Force bar on a log in the forest
Scherp uit de doos

De X‑CUT-kettingen worden geslepen en klaar om te zagen geleverd. Direct. De uitstekende slijphoeken en messcherpe randen maken nauwkeurig zagen en een superieure zaagefficiëntie mogelijk.

T-shirt technical High-Viz, long sleeve
Blijft langer scherp

De X‑CUT-kettingbladen zijn gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal voor maximale duurzaamheid en het unieke geharde staal met chroomcoating geeft u langdurige scherpte.

Waarom bosbouwprofessionals vertrouwen op Husqvarna X-CUT

In het verre westen van Noorwegen, tussen fjorden en bergen, vertrouwen bosbouwprofessionals Cathrine Kåsen en Kenneth Hetlelid op hun X‑CUT-zaagkettingen voor de dagelijkse werkzaamheden.

"We gebruiken de X-CUT-ketting en deze werkt heel goed voor ons. We gebruiken haar al lang; ze is scherp en eenvoudig te slijpen. Ze blijft scherp, zoals ik al zei, en zaagt uitstekend. Je weet dat ze een goed resultaat geeft als ze maar goed is geslepen en gereinigd." - Cathrine Kåsen