Landowner PGE Rider

Frontzitmaaiers - Husqvarna Riders

Door het aan de voorkant gemonteerde maaidek en de gelede stuurinrichting zijn er bijna geen plaatsen waar een Husqvarna Rider niet bij kan. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker - u geniet ook van de rit. Alle zitmaaiers zijn uitgerust met Husqvarna's gepatenteerde Bio-Clip®-functie die voor een superieur mulchresultaat en een uitzonderlijke professionele afwerking zorgt.

Rider R 300-series cutting grass

Ontworpen voor krappe ruimten

Dankzij de unieke gelede stuurinrichting van de Husqvarna Rider kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en een intuïtieve besturing, waardoor u gemakkelijk om obstakels heen rijdt.

Rider 316Ts

Beter zicht, beter bereik

Het aan de voorkant gemonteerde maaidek met laag profiel voorkomt niet alleen dat u over gras heen rijdt dat nog niet is gemaaid, maar biedt u ook een volledig overzicht van het werkgebied. Zo kunt u eenvoudig kanten trimmen en in hoeken of onder obstakels maaien.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Een veelzijdige oplossing voor alle seizoenen

Dus waarom zou u geen veelzijdige zitmaaier aanschaffen, in plaats van verschillende machines voor verschillende klussen? Met het uitgebreide assortiment accessoires bent u klaar voor elke uitdaging, in welk seizoen dan ook.