Blower 360BT 967144301

Met Husqvarna-bladblazers gebruikt u de kracht van de natuur

Onze serie bladblazers bestaat uit zowel handgedragen als ruggedragen bladblazers met vele slimme, praktische functies. Deze zijn allemaal ergonomisch ontworpen voor eenvoudig gebruik, met een hoogwaardige blaascapaciteit en geweldig goed hanteerbaar.

Battery Blower 120iB

Benzineprestaties dankzij innovatieve accutechnologie

Is een accubladblazer echt net zo efficiënt als een krachtige benzineaangedreven bladblazer? Het korte antwoord is: ja. Onze accubladblazers worden aangedreven door een innovatie accutechnologie. Hij levert u niet alleen hoogwaardige prestaties, maar kent ook een laag geluidsniveau en de beste ergonomie en gebruiksvriendelijkheid in zijn klasse. Een accubladblazer van Husqvarna kan zowel buiten als binnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in tuinhuisjes. Hij heeft een perfecte balans en is voorzien van directe start, cruisecontrol en boost-modus.

Battery Backpack blower 340iBT

Ergonomisch en comfortabel in gebruik

U kunt uw werkzaamheden uitvoeren zonder vermoeid te raken. Onze bladblazers zijn ergonomisch ontworpen en voorkomen blessures aan uw rug of armen. De slimme hendel minimaliseert trillingen en is verstelbaar op onze meeste ruggedragen bladblazers. Veel modellen hebben rubberen inzetstukken voor een stabiele, comfortabele grip. Dankzij het draagstel wordt uw lichaam minder belast en is uw ruggedragen bladblazer van Husqvarna comfortabel en eenvoudig te gebruiken. U hoeft niet bang te zijn dat u uw buren stoort – onze accubladblazers zijn bijzonder stil.