Slimme, ruimtebesparende tuingereedschappen

Breng uw tuindromen tot leven met de Husqvarna Aspire™-serie – een moderne collectie van slimme tuingereedschappen en innovatieve oplossingen die zijn ontworpen voor beperkte opslagruimte.

Compact, uitschuifbaar en inklapbaar: elk gereedschap is uitgerust met een op maat gemaakte haak voor gestroomlijnde opslag in beperkte ruimten. En als onderdeel van het multi-brand POWER FOR ALL ALLIANCE-accusysteem biedt de 18V-accu veel vermogen en flexibiliteit – één accu voor meer dan 10 merken voor binnen- en buitengereedschappen. De slimme functies en slimme ontwerpen die in elk Aspire™-product zijn geïntegreerd maken het werken in de tuin eenvoudiger en leuker.

Husqvarna Aspire™-oplossingen

Wanneer u een Aspire™-product koopt, krijgt u toegang tot het dealernetwerk van Husqvarna. Onze dealers zijn getrainde professionals die u kunnen helpen met leaseopties, robotmaaierinstallatie, accessoires en reserveonderdelen. De Aspire™-serie maakt ook deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE, wat betekent dat één 18V-accu kan worden gebruikt bij huis- en tuingereedschappen van meer dan 10 merken.

Koop Aspire™ online

Ontdek onze nieuwste serie 18V accu-aangedreven tuingereedschappen – nu online verkrijgbaar. Profiteer van gratis verzending van uw Aspire™-producten wanneer deze rechtstreeks bij u thuis of bij uw plaatselijke Husqvarna-dealer worden afgeleverd.

Battery shelf with P4A logo

18V POWER FOR ALL ALLIANCE

Husqvarna maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE – het cross-brand 18V-accusysteem van toonaangevende fabrikanten. Profiteer van de flexibiliteit van uw 18V POWER FOR ALL-accu wanneer u deze gebruikt bij Aspire™-gereedschappen en meer dan 10 merken – bijvoorbeeld elektrisch gereedschap van Bosch – voor projecten in uw huis en tuin. Doe meer met één accu – bespaar tijd, ruimte en geld terwijl u het milieu beschermt.

Automower® Aspire™ R4 maakt geen deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en wordt gevoed door een ingebouwde accu.

Husqvarna Aspire battery chart

Hoelang gaat de accu mee?

We weten dat u een krachtige accu verwacht die consistent uitstekende resultaten levert. Daarom is de 18 V POWER FOR ALL-accu geoptimaliseerd voor prestaties, gewicht en looptijd. De specifieke looptijd is afhankelijk van welk product en welke accu u bezit. Bekijk de tabel voor de verwachte looptijden voor elke product- en accucombinatie. 

Automower® Aspire™ R4 maakt geen deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en wordt gevoed door een ingebouwde accu.

Trimmer head version combo 325iR with parked Rider 200iX​

Voer grotere taken uit met 36 V vermogen

Zijn er zwaardere taken om aan te pakken? Pak als huiseigenaar of professional uw meest veeleisende tuin- en landschapstaken aan dankzij de professionele prestaties en duurzaamheid van het Husqvarna BLi-X 36V-accu-ecosysteem.