Battery shelf with P4A logo

Eén accu. Krachtige voordelen.

Eén accu met compatibiliteit binnen de gehele POWER FOR ALL ALLIANCE – een van de grootste multi-merk 18V-accusystemen van toonaangevende fabrikanten wereldwijd – dit betekent naadloze flexibiliteit voor diverse huis- en tuingereedschappen, waaronder Bosch en nu ook Husqvarna Aspire™. 

Onze 18V-P4A-accu's zijn verkrijgbaar in twee maten en zijn geoptimaliseerd voor uw tuinprojecten, groot of klein. Met de keuze tussen verschillende vermogens voor langere looptijden zijn onze accu's compact van formaat en lichter van gewicht voor een betere bruikbaarheid. 

POWER FOR ALL alliance brand spider 2023 - crop 3x2

De POWER FOR ALL ALLIANCE

Met meer dan 25 miljoen accu's op de markt biedt POWER FOR ALL de grootste variëteit aan toepassingen voor uw huis en tuin. En Power 4 All breidt zich voortdurend uit naar nieuwe gebieden, waardoor de veelzijdigheid en het gemak die u kunt ervaren nog verder worden verhoogd. Deze innovatieve oplossing, die compatibel is met meer dan 10 toonaangevende merken binnen de alliantie, beschermt het milieu en biedt een optimaal vermogen, looptijd en gewicht.

Aspire range on storage rail

Husqvarna Aspire™-accu-aangedreven gereedschappen

Ontdek onze nieuwe serie slimme Husqvarna Aspire™-accu-aangedreven tuingereedschappen – compact, efficiënt, eenvoudig op te bergen, intuïtief en een strak zwart ontwerp.