Tractor YTH 224T U-cut

Multitasken met controle

Een tuintractor van Husqvarna bedient u met de pedalen, daarom kunt u met twee handen sturen. Dat is niet alleen comfortabel en handig, maar ook veilig. En het maakt niet uit wat voor soort gazon u maait. U kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen - het resultaat is altijd uitstekend.

Ook struiken en bomen vormen geen probleem. Dankzij de unieke besturingstechniek draait u gemakkelijk om obstakels heen. Het resultaat? Minder ongemaaide stukjes, doeltreffend maaien en probleemloos manoeuvreren.

LTH/CTH126

Eenvoudig onderhoud voor een gezond gazon

U houdt uw tuintractor in een handomdraai in goede conditie. De maaibladen kunnen snel worden verwijderd en vervangen, zonder dat u daar gereedschap voor nodig hebt. Zo kunt u de messen snel en veilig onderhouden, en scherpe messen zorgen voor een gezonder gazon. Het versterkte maaidek met poedercoating is roestbestendig en maakt uw tractor duurzamer en corrosiebestendig. Kortom, hij gaat lang mee.

Tractor YTH with broom

Aan te passen aan het seizoen

Met een tuintractor van Husqvarna bent u klaar voor alle komende seizoenen. Tal van accessoires maken van deze tractor een veelzijdige partner die het hele jaar zijn nut bewijst. U kunt de tractor uitbreiden met een aanhanger, sneeuwruimer, borstels en nog veel meer.