Next-level commercieel gazononderhoud

CEORA™ is een autonome maaioplossing die de toekomst van commercieel gazononderhoud verandert. Deze baanbrekende innovatie is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer grote gebiedscapaciteit. Het werkt ook stil en emissievrij tijdens het gebruik.

CEORA
Het grootste bereik ooit
Wat betreft grote gazonoppervlakken vervult CEORA™ alle wensen. Een flexibele oplossing die oppervlakken tot 75.000 m² dekt en die de eisen aan tijd, gazonkwaliteit en bruikbaarheid overtreft.
CEORA
Maait het gazon en verlaagt de kosten
In vergelijking met het traditionele maaien van grotere oppervlakken biedt CEORA™ de mogelijkheid voor een duurzamer en kostenefficiënter bedrijf met aanzienlijke besparingen wat betreft arbeids- en uitrustingskosten.
CEORA
Systematisch maaien voor geweldige resultaten
CEORA™ maait systematisch in parallelle banen en levert efficiënte prestaties bij elke toepassing: van voetbalvelden tot grote groengebieden. Door elke keer slechts een kleine hoeveelheid te maaien met frequente, systematisch hoge precisie, ontstaan er perfecte resultaten.
CEORA Next Web Crop

CEORA™ - Het systeem

CEORA™ robotic mower is a modular system that allows you to select the combination that best suits your operations. The innovative split design features a drive unit and a front unit.

Alles wat u wilt weten over CEORA™

8 opties
Maaikwaliteit
Kostenefficiënt
Veiligheidsvoorzieningen
Eenvoudig onderhoud
Toekomstbestendig
Stil en emissievrij
Beheer uw machinepark vanaf elke locatie
EPOS™-technologie
Husqvarna Care for professionals - Partnership

CEORA™ HyperCare

Met de inbegrepen CEORA™ HyperCare bieden onze experts alles wat u en uw team nodig hebben om aan de slag te gaan en succes te hebben met CEORA™.

  • Bezoeken voorafgaand aan de installatie voor planning en optimalisatie
  • Installatie op locatie met instructies en training
  • Follow-up-bezoeken gedurende de eerste maand