Next-level commercieel gazononderhoud

CEORA™ is een autonome maaioplossing die de toekomst van commercieel gazononderhoud verandert. Deze baanbrekende innovatie is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer grote gebiedscapaciteit. Het werkt ook stil en emissievrij tijdens het gebruik.

CEORA
Het grootste bereik ooit
Wat betreft grote gazonoppervlakken vervult CEORA™ alle wensen. Een flexibele oplossing die oppervlakken tot 75.000 m² dekt en die de eisen aan tijd, gazonkwaliteit en bruikbaarheid overtreft.
CEORA
Maait het gazon en verlaagt de kosten
In vergelijking met het traditionele maaien van grotere oppervlakken biedt CEORA™ de mogelijkheid voor een duurzamer en kostenefficiënter bedrijf met aanzienlijke besparingen wat betreft arbeids- en uitrustingskosten.
CEORA
Systematisch maaien voor geweldige resultaten
CEORA™ maait systematisch in parallelle banen en levert efficiënte prestaties bij elke toepassing: van voetbalvelden tot grote groengebieden. Door elke keer slechts een kleine hoeveelheid te maaien met frequente, systematisch hoge precisie, ontstaan er perfecte resultaten.
CEORA Next Web Crop

CEORA™ - Het systeem

CEORA™ robotic mower is a modular system that allows you to select the combination that best suits your operations. The innovative split design features a drive unit and a front unit.

Alles wat u wilt weten over CEORA™

8 opties
Maaikwaliteit

Professionele sportveldkwaliteit – tot 25.000 m²
Voor sportvelden en golfbanen is CEORA™ de ultieme oplossing voor uitstekende graskwaliteit en lage maaihoogte. CEORA™ beheert meerdere voetbalvelden op een kostenefficiënte en professionele manier. Maait dagelijks voor een veld dat speelklaar, weelderig en dicht is.

Professionele kwaliteit – tot 50.000 m²
Voor sportvelden en golfbanen van middelhoog ambitieniveau of voor faciliteiten met hoge eisen aan de graskwaliteit. CEORA™ maait om de dag - waardoor middelhoge grashoogte en normale dichtheidskwaliteit van het veld wordt geleverd.

Normale kwaliteit – tot 75.000 m²
Voor gazons met lagere eisen wat betreft grasgroei, grashoogte en normale tot lage dichtheidskwaliteit. CEORA™ maait het gebied twee keer per week. 

Kostenefficiënt

Wat betreft maaikwaliteit en verlaagde kosten is CEORA™ van uitzonderlijk niveau. Het doet het werk van maximaal 12 Automower® robotmaaiers. En in vergelijking met conventionele zitmaaiers zijn de besparingen wat betreft arbeid en onderhoud duidelijk. Dit vertaalt zich in lagere eigendomskosten, terwijl er meer efficiëntie en consistentie in uw algehele onderhoudsproces ontstaat.

 Product en gebiedskosten3 x 8.000 m2*, CEORA™ 546 + Razor 43M2 x 8.000 m2**, CEORA™ 544 + Razor 43M
Jaarlijkse investeringskosten (incl. aankoop en installatie)€ 4.092€ 3.566
Jaarlijkse onderhoudskosten (incl. reserveonderdelen, service en elektriciteit)***€ 1.912€ 1.783
Totale jaarlijkse kosten€ 6.004€ 5.349
Kosten / m2 / jaar
€ 0,25
€ 0,33

* 3 velden van 8.000 m2, in totaal 24.000 m2.
* 2 velden van 8.000 m2, in totaal 16.000 m2.
*** De schatting is gebaseerd op elektriciteitskosten van 0,2 €/kWh excl. btw.

Neem contact op met uw dealer voor meer informatie over hoe uw bedrijf kan profiteren van CEORA™.

Veiligheidsvoorzieningen

CEORA™ heeft een obstakeldetectiefunctie die de snelheid verlaagt en ervoor zorgt dat CEORA™ wegdraait als er objecten voor het maaidek worden gedetecteerd. In het donker kunnen ook veiligheidslichten worden ingeschakeld, zodat mensen en dieren worden gewaarschuwd dat de CEORA™ aan het werk is.

How to - CEORA Safety 58s 16:9 MASTER
Eenvoudig onderhoud

Eenvoudig onderhoud en reiniging wordt mogelijk gemaakt door de ergonomische onderhoudsstand van het maaidek. De draaibare functie maakt het eenvoudig om maaischijven te vervangen en maakt reiniging mogelijk.

FOTA
CEORA™ blijft up-to-date met de nieuwste software via FOTA (Firmware Over The Air).


How to - CEORA Maintenance 2m27s 16:9 MASTER
Toekomstbestendig

CEORA™ is een robotmaaier, maar wij streven ernaar om een breder aanbod aan duurzaam gazononderhoud mogelijk te maken. Daarom hebben we de voorste unit zodanig ontworpen dat deze verwisselbaar is met toekomstige frontopzetstukken.

Stil en emissievrij

CEORA™ is stil, lichtgewicht en accu-aangedreven, waardoor de koolstofvoetafdruk in vergelijking met zitmaaiers wordt verlaagd. Het biedt ook laag energieverbruik en heeft geen directe emissie tijdens het gebruik. 

Beheer uw machinepark vanaf elke locatie

Met Husqvarna Fleet Services™ hebt u vanaf uw smartphone of computer volledige controle over uw autonome machinepark. Volg sturen, maaigebieden, gazononderhoudsschema's en operationele inzichten. Het helpt u ook met kaartlokalisatie voor volledige controle en bescherming tegen diefstal.

  • Exacte locaties van alle maaiers
  • Dagelijks prestatiegegevens
  • Melding bij problemen
  • Grensregeling, te vermijden zones en meer
EPOS™-technologie

CEORA™ autonome maaioplossing wordt geleid door Husqvarna EPOS™-technologie. Flexibel en probleemloos gebiedbeheer dat werkt met zeer nauwkeurige satellietnavigatie en virtuele grenzen. Daardoor kunnen werkgebieden en te vermijden zones eenvoudig worden ingesteld zonder fysieke draden.

  • Geen draden
  • Instellen van virtuele grenzen
  • Beheer via uw telefoon of computer
EPOS technology concept / how it works 2m9s 16:9 MASTER
Services by Husqvarna - Partnership

CEORA™ HyperCare

Met de inbegrepen CEORA™ HyperCare bieden onze experts alles wat u en uw team nodig hebben om aan de slag te gaan en succes te hebben met CEORA™.

  • Bezoeken voorafgaand aan de installatie voor planning en optimalisatie
  • Installatie op locatie met instructies en training
  • Follow-up-bezoeken gedurende de eerste maand