Tiller TF434P

Groene revolutie met een Husqvarna-grondfrees

Of u nu een gazon wilt openleggen of uw moestuin wilt klaarmaken voor het zaaiseizoen, Husqvarna heeft dé grondfrees voor u. Ons assortiment omvat twee verschillende modellen: met tanden aan de achterzijde of met tanden aan de voorzijde. De modellen met tanden aan de achterzijde zijn ontworpen voor gebruik op dicht samengepakte aarde en gazons. De grondfrezen met tanden aan de voorzijde zijn geschikt voor lichtere tuinwerkzaamheden, zoals het rul maken van bloem- en groentebedden.

TF 500-serie

Gemakkelijk starten en bedienen

Dankzij het eenvoudige startsysteem en de krachtige motor met kopkleppen, kunt u de grondfrees gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Ook laat de machine zich eenvoudig hanteren, keren, verplaatsen en opslaan. Het comfortabele handgreepsysteem en de logisch gegroepeerde bedieningselementen verlichten het werk, zelfs in de zwaarste grond. De grote rijwielen leveren goede tractie op elke ondergrond.

TF 500-serie

Zeer wendbaar onder alle weersomstandigheden

Met onze grondfrezen kunt u veilig, comfortabel en stabiel werken. Het contragewicht drukt op de wielen en verbetert de balans. Dankzij het tandschild komen de kluiten van de roterende tanden niet uw kant op.

Tiller TF338

Componenten voor zwaar gebruik

Alle Husqvarna-grondfrezen zijn ontwikkeld voor zwaar gebruik. De motoren en aandrijvingen zijn gebouwd voor jarenlang intensief gebruik.