Z 242F (ClearCut)

Zero-turn-maaiers van Husqvarna

Dankzij het brede maaidek, een hoge snelheid en de mogelijkheid om rond zijn eigen as te draaien, levert de zero-turn-maaier van Husqvarna efficiënt, snel en eenvoudig professionele resultaten, zelfs als uw maaibehoeften uitgebreid zijn.

EZ 24T

Draai ter plekke en laat niets achter

Dankzij het zero-turn-stuursysteem kunt u ter plekke draaien. Met een individuele, hydraulische wielaandrijving kan uw zero-turn-maaier met precisie draaien en kan hij rond zijn eigen as draaien zonder draaicirkel en stukken ongemaaid te laten.

Dankzij het trillingsgeïsoleerde platform biedt de zero-turn-maaier van Husqvarna u ook een aangename rit. De rubberen isolatie zorgt ervoor dat uw handen, lichaam en voeten uit de buurt van het frame blijven. Dit betekent te allen tijde minder vermoeidheid tijdens het gebruik en een betere ergonomie. Dankzij het robuuste, pedaalbediende maaidekhefsysteem kunt u uw machine bedienen

PZ6029FX

Veelzijdig en sterk, tot uw dienst

Zwaar werk betekent een verhoogde belasting van uw machine. Aangezien onze zero-turn-maaiers zij aan zij worden gemaakt met onze commerciële modellen, zijn ze gemaakt voor extra duurzaamheid. Ze hebben een chassis met lange stalen buizen en krachtige motoren. Dankzij het open ontwerp kan de maaier eenvoudiger worden onderhouden en hoopt zich minder vuil op. Hierdoor gaat uw maaier jarenlang mee.

De zero-turn-maaiers van Husqvarna hebben een laag zwaartepunt, waardoor ze grip en stabiliteit hebben, zelfs wanneer het oppervlak ruw en oneffen is. Grote, brede achterwielen oefenen minder druk uit op het gazonoppervlak, wat inhoudt dat het gras minder platgeslagen wordt en u zelfs op de lastigste plekken kunt maaien. Dankzij het efficiënte koelsysteem kunt u uw maaier lange perioden gebruiken bij een optimale temperatuur, zelfs op de heetste dag.