ST327

Sneeuwruimen kost minder moeite met Husqvarna-sneeuwblazers

Dankzij het tweetrapsboor-/waaiersysteem, een elektrische startfunctie, een variabele snelheid en profielbanden bent u altijd voorbereid op de zwaarste winterse omstandigheden, ongeacht de sneeuwcondities.

ST224 970468501

Uitstekend geschikt voor harde grond

Maak u ook geen zorgen als u niet direct naar uw werk kunt. Het tweetrapssysteem werkt zelfs bij harde sneeuw en verkleint de brokken voordat de sneeuw via de koker en de waaier wordt uitgeworpen. Met de variabele grondsnelheid houdt u uw werkcapaciteit constant.

Snow thrower ST327

Zeer wendbaar onder alle weersomstandigheden

Gladde en ijskoude omstandigheden? Husqvarna-sneeuwblazers zijn uitgerust met banden met extra groot profiel voor goede grip onder alle omstandigheden.

De hendels en bedieningselementen zijn goed bereikbaar. De verwarmde handgrepen en de elektrische starter zorgen voor een comfortabele bediening, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

ST124 970449301 970449302

Slimme start bij koud weer

Lage temperaturen eisen vaak veel van accu's. Dankzij ons startsysteem hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Als u uw Husqvarna-sneeuwblazer aansluit op het stroomnet, kunt u de motor met een druk op een knop eenvoudig starten.