Chainsaw 572 XP Accessories

Beter gereedschap. Hogere productiviteit.

In de bosbouw wordt succes gemeten op basis van productiviteit. Op een goede dag heeft uw uitrusting samen met u stand gehouden onder dezelfde veeleisende omstandigheden. En dat vergt niet alleen toonaangevende prestaties, maar geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, betrouwbaarheid van wereldklasse en doorlopend comfort bij extreem gebruik. Na ruim 325 jaar van testen en perfectioneren, worden de hedendaagse gereedschappen en beschermingsmiddelen van Husqvarna ontworpen om u te helpen slimmer te werken, niet harder.

H-team Ambassadors UK team

Maak kennis met het Husqvarna H-Team - leer van de besten!

Onze ambassadeurs van het H-team zijn zeer getalenteerde mensen met een professionele achtergrond op het gebied van bos, parken of tuinen en die onze toewijding en passie voor de natuur delen. Ze hebben veel ervaring in het werken met onze producten en velen van hen nemen ook deel aan de wereldkampioenschappen kettingzagen of boomklimmen. Ontdek meer over de leden uit uw land.

Chainsaw 560 XP

Een schat aan kennis binnen handbereik

Een goede boswachter raakt nooit uitgeleerd. Wij hebben ervaringen, aanbevelingen en tips voor werken in het bos verzameld, uit meer dan 50 jaar bosbouw. Profiteer van onze kennis om uw eigen relatie met de natuur aan te scherpen en te perfectioneren.

H-team ambassadors AUS team Kiah Martin

Op haar hoogtepunt

Weet u nog hoe u als kind in bomen klom? Sommige mensen blijven in bomen klimmen en worden boomverzorger. En sommigen daarvan worden de besten ter wereld. Eén van die superprofs is Kiah Martin, winnaar van het wereldkampioenschap boomverzorging uit Melbourne. Dit is haar verhaal.

Husqvarna-bosgereedschap ‑ meer informatie over ons assortiment

Elke Husqvarna-kettingzaag is gemaakt met maar één doel voor ogen: uw productiviteit te maximaliseren. Ons uitstekende gebruikersgerichte ontwerp betekent dat u meer kunt doen met minder inspanning.

Door effectieve oplossingen zoals AutoTune™ en Air Injection kunt u meer tijd besteden aan het zagen, met minder uitvaltijd.

Meer informatie over kettingzagen

Pak ieder woest terrein aan, met een bosmotorzeis van Husqvarna. Onze commerciële motorzeisen verwijderen moeiteloos kleine bomen, struiken en kreupelbos met professionele kracht en prestaties.

Meer informatie over motorzeisen

Husqvarna-kettingen zijn middels onderzoek, testen en samenwerking met professionals uit de branche zorgvuldig ontwikkeld. Iedereen die een Husqvarna-kettingzaag met een Husqvarna-ketting gebruikt, kan rekenen op maximale efficiëntie en een hoge productiviteit.

Meer informatie over kettingen

Originele zaagbladen van Husqvarna zijn zo gemaakt dat ze perfect bij uw Husqvarna kettingzaag passen en ze hebben de tand des tijds doorstaan. Met de originele kettingzaagbladen van Husqvarna geniet u van optimale efficiëntie en veiligheid en verlengt u de levensduur van uw Husqvarna-kettingzaag.

Meer informatie over zaagbladen

Het assortiment van Husqvarna van brandstoffen, smeermiddelen en vulbenodigdheden is door de ingenieurs van Husqvarna ontwikkeld, getest en op kwaliteit gecontroleerd om te zorgen voor optimale prestaties van de motor. Er is een breed assortiment beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Meer informatie

Een machine is slechts zo goed als de onderdelen waarvan hij wordt gemaakt. Gebruik alleen originele vervangende onderdelen en accessoires van Husqvarna voor een gegarandeerde optimale efficiëntie en een verlengde levensduur van uw Husqvarna-machines.

Meer informatie over accessoires voor kettingzagen

De beschermende kleding van Husqvarna is geïnspireerd op de beste sportkleding en kent een ingebouwde flexibiliteit en talloze functies voor meer comfort en betere prestaties — alles zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Meer informatie over beschermingsmiddelen

Bos- en houtzaaggereedschappen zijn onverslaanbare partners wanneer dit nodig is. Met onze selectie kapbijlen en wiggen, kloofbijlen, hakbijlen en houthaken kunt u de klus op veilige en betrouwbare wijze klaren.

Meer informatie over bijlen en bosgereedschap

Word een virtuele houthakker

Welkom bij Limberjack — een afgeschermde trainingsite waar u in virtual reality uw droom kunt najagen om door te breken in de wereldkampioenschappen houthakken en de onbetwiste grootste houthakker te worden.

Service Workshop

Husqvarna-service

Husqvarna-producten worden verkocht door erkende dealers. Velen van hen hebben een beroep gehad dat aan bosbouw gerelateerd was. Voor Husqvarna-dealers is klanttevredenheid een topprioriteit, met deskundig advies, professionele ondersteuning en proactief onderhoud gedurende de gehele levenscyclus van het product.

Chainsaw service
Echte service
Bij Husqvarna is onze definitie van een product een beetje anders. Voor ons is een product niet alleen het elektrische gereedschap zelf, maar uw hele ervaring tijdens de levensduur van het product. Dit betekent dat u op uw erkende Husqvarna dealer kunt rekenen. Voordat u een machine koopt geeft hij u gedegen advies over de totale operationele kosten en biedt hij u na de aanschaf eersteklas service.
Meer informatie over echte service
Shop
Servicedealers
Husqvarna beschikt over een dealernetwerk met ruim 25.000 locaties over de hele wereld. Uw plaatselijke Husqvarna-dealer staat klaar om u te helpen met commerciële gazon- en tuinproducten voor uw specifieke toepassing, werkplek en werkomgeving.
Meer informatie over servicedealers
Service Photos
Originele reserveonderdelen
Onze productontwikkeling begint altijd met aandacht voor u als gebruiker, om uw werk minder belastend en meer efficiënt te maken. Daarom ondergaat elk onderdeel in een Husqvarna-machine strenge testen om te zorgen voor een optimale samenwerking met andere onderdelen. Daardoor gaan echte Husqvarna-onderdelen niet alleen langer mee dan de merkloze, maar zijn op de lange termijn ook veiliger, betrouwbaarder en makkelijker op uw machine.
Meer informatie over onze originele reserveonderdelen