450X by castle
Opmerkelijke capaciteiten
Onze robotmaaiers zijn geschikt voor grote en meerdere gebieden, complexe gazonontwerpen en obstakels, steile hellingen tot 70% en nat gras. Ideaal voor bijvoorbeeld parken, sportvelden, golfbanen en rond voorzieningen.
CEORA
Maak elke werkdag beter
Verhoog uw productiviteit, bespaar tijd zodat er meer tijd overblijft voor taken waarbij uw vaardigheden beter van pas komen, krijg een betere graskwaliteit, verlaag uw koolstofvoetafdruk en verlaag geluidsemissies bij alle werkzaamheden.
Automower 550 EPOS
Wereldleider op het gebied van robotmaaiers
Sinds 1995 heeft de ontwikkelde robottechnologie van Husqvarna een reeks zeer efficiënte robotmaaiers geleverd die wereldwijd uitstekend presteren.

Assortiment CEORA™-robotmaaiers voor grootschalig gazononderhoud

Het CEORA™-robotmaaiersysteem kan gebieden tot 75.000 m² per dag maaien (afhankelijk van de gewenste graskwaliteit), zonder begrenzingsdraden en met gebruik van de innovatieve GPS-technologie (EPOS). De unieke systematische maaimethode biedt perfecte graskwaliteit in alle omstandigheden en met afstandsbediening en beheer op afstand hebt u overal volledige controle. Bij leasen van CEORA™ is diefstal- en beschadigingsbescherming ingrepen.

  • Lease-opties beschikbaar
  • Gratis 30 dagen proefperiode met geld terug-garantie
  • Inclusief 30 dagen HyperCare

Het assortiment Automower®-robotmaaiers voor onderhoud van complexe en steile gazons

Automower®-robotmaaiers zijn geschikt voor kleinere gebieden dan CEORA™, hellingen tot 70% en zijn een ideale keuze voor gebieden tot 6.000 m²/dag, afhankelijk van de gewenste graskwaliteit. Ze maken gebruik van slimme technologie die automatisch een klein beetje gras per keer maait terwijl het gazon op natuurlijke wijze wordt bemest, waardoor een betere gazonkwaliteit dan bij gebruik van traditionele maaiers ontstaat. De maaiers hebben ook afstandsbediening en beheer op afstand. Diefstal- en beschadigingsbescherming is inbegrepen bij leasen.

  • Lease-opties beschikbaar
  • Gratis 30 dagen proefperiode met geld terug-garantie

Afstandsbediening en beheer op afstand

Als u investeert in onze professionele robotmaaiers krijgt u ook toegang tot Husqvarna Fleet Services™. Een digitale, eenvoudig te gebruiken tool voor het beheren en aansturen van uw robotmaaiers.

  • Volg de exacte locatie van de maaiers
  • Bekijk dagelijkse prestatiegegevens voor meer inzicht
  • Ontvang meldingen als iets niet werkt
  • Stel grenzen, te vermijden zones en meer in