H-team Netherlands Erik de Groot
  1. Peter Vergote
  2. Erik de Groot
Verhalen & inspiratie

Het Husqvarna H-team - maak kennis met onze merkambassadeurs

We hebben zorgvuldig zeer bekwame en gerespecteerde ambassadeurs geselecteerd uit professionals die werkzaam zijn in bosbouw en plantsoenonderhoud en die daarin het beste zijn in hun land. Zij zijn ons H-team. En ze zijn onze meest veeleisende gebruikers.

Elk lid van het H-team heeft veel ervaring in het werken met onze producten. We werken nauw samen met onze ambassadeurs, luisteren naar hun ervaringen en gebruiken hun inzichten om de producten van Husqvarna verder te ontwikkelen.

Elk lid van het H-team heeft een uitgebreide professionele achtergrond in bossen, parken of tuinen. Velen van hen nemen ook deel aan de wereldkampioenschappen kettingzagen of boomklimmen. Samen delen ze onze passie voor de natuur en Husqvarna. Laat u inspireren door het H-team.

Peter Vergote

H-team Belgium Peter Vergote

Meervoudig wereldkampioene boomklimmen, Jo Hedger, runt samen met haar partner reeds een succesvol boomverzorgingsbedrijf, genaamd Arbor-Venture Tree Care, en ze hebben 10 mensen in dienst. Ze hebben ook een opleidingscentrum voor boomverzorging, waarin jaarlijks circa 300 studenten worden opgeleid. Omdat zij enthousiast is over boomverzorging en klimmen wordt ze binnen de branche buitengewoon gewaardeerd en zij voorziet het merk van meer bekendheid in dit gebied, terwijl ze via haar opleidingscentrum samenwerkt met Husqvarna.

Erik de Groot

H-team Netherlands Erik de Groot

Andy Campbell heeft het grootste deel van zijn werkende leven doorgebracht in het bos. Hij is voorzitter van de Britse houthakkers, die jaarlijks een team samenstellen om het Verenigd Koninkrijk te vertegenwoordigen bij het wereldkampioenschap houthakken (WLC). Andy heeft vanaf het begin in 2009 deelgenomen aan alle vier Europese kampioenschappen houthakken en in 2013 bereikte hij de 3e plaats bij het boomvellen. Ook heeft hij als teamleider voor het Verenigd Koninkrijk vele wereldkampioenschappen houthakken bijgewoond. Andy sluit zich bij ons aan als bosbouwexpert, maar hij zal zich ook bezig houden met commerciële landschapsarchitectuur en terreinbeheer.

Bosbouw

Wanneer het zwaar wordt, gaan de gereedschappen van Husqvarna verder

Meer informatie over bosbouwgereedschappen